Andra Volos, despre planurile de viitor! La ce emisiune va participa

Andra Volos
Andra Volos are un mare vis

Ce spune Andra Volos despre planurile de viitor pe care le are. Cu ce se ocupă fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

Andra Volos are planuri mari de viitor. După participarea la Puterea dragostei, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a început să fie foarte cunoscută în showbiz-ul românesc și nu numai. De aproape un an, Andra s-a întors în Italia, acolo unde locuiește familia sa și vrea să înceapă o carieră nouă.

De mai mulți ani, Andra Volos este un fotomodel cunoscut în străinătate, iar acum vrea să dea lovitura și în televiziunea din Italia.

Aceasta și-ar dori să participe la o emisiune de tip reality show și se simte pregătită pentru acest lucru.

Pur și simplu vreau să încerc ceva în afară. Și am zis că vreau să încerc dacă tot am pornit pe drumul ăsta să nu dau înapoi. Dacă tot mi-am făcut un nume, oarecum pot să mă duc la orice emisiune, dar acolo (n.r. în Italia) o să fie mult mai greu, fiind ceva nou, chiar dacă am o experiență și vreau să mă duc acolo.

Gen Big Brother, tot de astea așa. Dar acolo sunt mult mai urmărite, e altceva”, a dezvăluit Andra Volos în cadrul unui interviu.

Citeste si: „Toată viața mea am avut o problemă cu trei kilograme" Secretul Simonei Trașcă pentru o siluetă de invidiat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andra Volos instagram
Andra Volos este foarte activă pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Ce spune Andra Volos despre iubit

Când vine vorba despre viața personală, Andra Volos este mult mai discretă, iar după despărțirea de Bogdan Mocanu nu și-a mai dorit să spună prea multe despre bărbații care au cucerit-o.

Citeste si: „Fiecare dintre noi are două vieți”. Culiță Sterp, mesaj neașteptat după ce a fost jefuit

Andreea Volos
Andreea Volos varsta[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Îi mai dădeam câte un pumn”. Andra Volos, dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu Bogdan Mocanu. Ce nu a mers între cei doi

Acum, Andra Volos este pregătită să își întemeieze o familie și își dorește să cunoască un bărbat care să o iubească și să nu mai fie bărbați întreținuți, așa cum i s-a întâmplat în multe cazuri.

Majoritatea au fost întreținuți de mine. Am avut doar experiențe de astea proaste și una de 4 ani în care l-am îmbrăcat, l-am aranjat, dar dacă mă gândesc bine, da, aș putea să fiu în continuare cu cineva care ar câștiga mai puțin decât mine că așa mi-e firea. Dar totuși, cred că e un minus că de acolo intervine frustrarea din partea amândurora. Nu-mi doresc să fie persoană publică, nu am de astea”,

a mai spus vedeta, potrivit sursei citate anterior.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies