Andrada de la Puterea dragostei și Cristian Marinescu, relație secretă?!: „Iubirea mea interzisă”

Andrada și Cristian Marinescu
Andrada și Cristian Marinescu, suspect de apropiați

Ce se întâmplă între Andrada de la Puterea dragostei și Cristian Marinescu. Cei doi concurenți s-au dat de gol pe rețelele de socializare.

Veste neașteptată pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. După ce s-a despărțit de Alexandru Moroșanu, Andrada de la Puterea dragostei a început să fie din ce în ce mai interesată de un alt coleg de competiție.

De luni întregi, Andrada de la Puterea dragostei și Cristian Marinescu sunt protagoniștii unor discuții savuroase. Pe vremea când era cu Alexandru, Andrada i-a luat mereu apărarea iubitului său atunci când el se certa cu Cristian Marinescu.

Însă, de când este singură, Andrada pare să își fi schimbat părerea despre Marinescu, după cum ea însăși a recunoscut în cadrul emisiunii Puterea dragostei.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală la miezul nopții!

Nicos a încercat zilele trecute să îl discrediteze pe Marinescu și a lăsat de înțeles că favoritul publicului are probleme cu igiena, iar Andrada a fost singura care i-a luat partea:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Marinescu nu are probleme cu igiena, doar că este mai dezordonat”, a fost auzită spunând Andrada, iar intervenția sa a fost aspru criticată de Alexandru, care nu înțelege de ce îi ia partea.

Citeste si: Cristian Marinescu și Mariana, un nou cuplu la Puterea dragostei? "Este luată…. de mineee!"

Iar apropierea dintre Andrada și Cristian Marinescu este din ce în ce mai evidentă.

În ultima fotografie pe care Marinescu a postat-o pe contul său de socializare, Andrada a comentat imediat: „Bine rău vtm(viața mea)”, iar răspunsul lui Marinescu nu s-a lăsat așteptat:

Andrada și Cristian Marinescu
Andrada și Cristian Marinescu, schimb de replici[Sursa foto: Instagram]

„Andrada, te pup iubirea mea interzisă”, a scris Cristian Marinescu, semn că a uitat-o complet pe Mariana, pe care o dorea zilele trecute.

Cristian Marinescu i-a făcut curte și Marianei de la Puterea dragostei

Tânărul i-a dat de înțeles Marianei că o place și că și-ar dori să lupte pentru ea, însă Mariana oscilează în acest moment între Rareș și Cristian Comănici. În trecut, Cristian Marinescu a format un cuplu timp de câteva zile cu Andreea, însă, după ce ea a ieșit din concurs, Marinescu a preferat să se reorienteze. 

Rămâne de văzut dacă Andrada și Cristian Marinescu vor duce relația lor la un alt nivel sau totul a fost o simplă glumă între ei.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Maria de la Puterea dragostei și Codruț, apropieri suspecte

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies