Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală la miezul nopții!

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei are planuri de sărbători

Ce cadou a primit Bianca de la Puterea dragostei la miezul nopții. Tânăra a postat pe contul său de Instagram imaginile superbe.

Bianca de la Puterea dragostei trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. După ce s-a angajat, frumoasa brunetă a primit o surpriză de zile mari la miezul nopții.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei are o mulțime de prieteni virtuali care i-au rămas alături după ce a câștigat cele două sezoane ale emisiunii.

Citeste si: Rareș de la Puterea dragostei a revenit în emisiune! Cristian Comănici a rămas fără cuvinte

Bianca de la Puterea dragostei a fost surprinsă la miezul nopții cu un tablou superb, pe care l-a filmat lângă bradul de Crăciun.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce va face Bianca de la Puterea dragostei de sărbători

De sărbători, Bianca de la Puterea dragostei își dorește să meargă la Mary, după ce s-a crezut că va merge la părinții Bernei.

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce pleacă din țară: „Îmi iau adio de la voi”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei s-a angajat[Sursa foto: Instagram]

„Având în vedere că nu se poate face nimic pe această pandemie, nu o să fac nimic. Ori o să fiu cu Mary, dacă o să îmi propună cineva ceva mai ieșit din comun, da, pot să merg.

Oricum o să fie ceva spontan. Vreau să merg la Mary, pentru că eu mă simt bine în compania lor acolo, doar că dacă e să vină o invitație mai ieșită din comun, o să mă duc. Dar eu oricum am în plan să stau cu Mary. Să văd dacă vrea și ea cu mine.”, a spus Bianca Comănici într-un vlog postat pe canalul ei de Youtube.

Fanii Biancăi și ai lui Livian au sperat ca cei doi să își mai dea o șansă și să își petreacă sărbătorile de iarnă împreună, asta după ce fostul

concurent de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Florentina. Dar Bianca nici nu vrea să audă de acest lucru și își vede în continuare de noua viață. Frumoasa tânără prezintă o emisiune alături de Alex Mihei și are o mulțime de planuri de viitor, așa cum a anunțat și în ultimele sale vloguri.

Deși se concentrează pe viața profesională, Bianca de la Puterea dragostei își dorește ca în viața sa să apară cineva special, iar anul viitor să o prindă fericită și din acest punct de vedere.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Unul dintre cele mai apreciate cupluri de la "Puterea Dragostei", în prag de despărțire?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies