Andreea Antonescu de la Survivor România a cedat psihic și a plâns în hohote! "Mi-aș dori foarte tare s-o aud măcar puțin!"

Andreea Antonescu de la Survivor România a cedat psihic și a plâns în hohote!
Andreea Antonescu de la Survivor România a cedat psihic și a plâns în hohote! "Mi-aș dori foarte tare s-o aud măcar puțin!"

Survivor România 8 martie - Faimoasa Andreea Antonescu a plâns de dorul fetiței ei, Siena!

Intrarea în competiția Survivor România 2021  a făcut-o pe Andreea Antonescu de la Faimoși să cedeze pshihic. Duritatea competiției, privarea de familie, de orice metodă tehnologică sunt cele mai grele lucruri pe care concurenții echipei Faimoșilor dar și cei ai Războinicilor trebuie să le îndure în lupta pentru a câștiga marele premiu.

Ediția de duminică a avut un joc greu pe care orice concurent al junglei dominicane își dorește să îl câștige.

Jocul de comunicare aduce emoții și lacrimi în sufletul tinerilor și ținta tuturor este să câștige cele 10 puncte ce le aduc premiul mult dorit.

Survivor România 8 martie- Andreea Antonescu a făcut mărturisiri în privința fetiței ei, Siena!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Zanni a criticat-o dur pe Elena Marin! "Elena, iar ai jucat-o la “fentă” şi ai călcat strâmb!

Andreea Antonescu a povestit cu lacrimi în ochi ce reprezintă pentru ea aceasta perioadă petrecută departe de casă: “Cu cât încerc să stau mai departe de subiect cu atât nu pot… pentru că este punctual meu sensibil. Știu că vine ziua mamei și chestia asta mă omoară cel mai tare! Nu am lipsit de la nicio serbare de-a Sienei, de 8 martie și chiar dacă eram acolo.. toate mămicile din jurul meu râdeau că plângeam mereu când Siena venea și îmi cânta.

Iar cum cu atât mai mult este mai greu că este și foarte departe de mine, dintotdeauna ea a fost punctul meu sensibil! A fost totul până la ea! În rest, mă văd capabilă să mut munți, nu îmi este teamă de nimic. Mi-aș dori foarte tare s-o aud măcar puțin.”,  încheiat Andreea plângând în hohote și suspine după dorul de fiica ei. Chiar dacă aceasta nu își poate vedea fetița, nu își dorește să părăsească Survivor România 2021.

Citeste si: Robert Urucu de la Puterea Dragostei, concurent la Survivor România 2021? Ce mesaj a transmis artistul?

Din păcate jocul de comunicare cu mesaje video, a fost câștigat de echipa Războinicilor. Dezamăgirea a fost mare în tabăra Faimoșilor ce au sperat până în ultimul moment că pot întoarce scorul în favoarea lor.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Robert Urucu de la Puterea Dragostei, concurent la Survivor România 2021? Ce mesaj a transmis artistul?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies