Andreea Antonescu, mărturisiri neașteptate de la Survivor România 2021: ”La un moment dat..."

andreea antonescu declaratii
Andreea Antonescu vorbește despre Survivor România după ce a fost eliminată din competiție

Andreea Antonescu vorbește fără menajamente despre clipele petrecute în Republica Dominicană la Survivor România 2021.

Andreea Antonescu a încercat să dea tot ce-i mai bun la Survivor România 2021, însă soarta nu a fost de partea ei și a trebuit să părăsească competiția. Acum, după ce s-a întors acasă, Faimoasa vorbește fără emoții despre clipele petrecute în Republica Dominicană.

Andreea Antonescu, dezvăluiri incendiare despre Survivor România

Andreea Antonescu  este o luptătoare și asta s-a văzut de ușor pe traseele din Republica Dominicană, acolo unde cântăreața a dat tot ce-a putut pentru a-și ajuta echipa să câștige cât mai multe puncte.

Din păcate, soarta a vrut altceva pentru artistă și totul s-a terminat mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

După întoarcerea acasă, Andreea Antonescu  vorbește despre clipele petrecute în hotelul din Republica Dominicană, dar și cum a fost dusă spre locul unde se ținea competiția.

Citeste si: Sindy de la Survivor România a fost la un pas de moarte! Cu ce boală gravă a fost diagnosticată Războinica?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

andreea antonescu survivor 2021
Andreea Antonescu a făcut mărturisiri neașteptate despre colegii de la Survivor România[Sursa foto: Facebook Andreea Antonescu]

”La un moment dat, mă duc să fac un duș. Nu tu gel de duș, nu tu șampon, nu tu balsam, nu tu nimic (…) M-am tot învățat că în orice hotel e gel de duș, săpun (…) Mi se luase și bagajul, hainele de competiție și atât: un tricou, un maieu, o bustieră, o pereche de pantaloni scurți, una de pantaloni lungi și o bluză cu mânecă lungă.

Cinci perechi de lenjerie intimă, cinci perechi de șosete.

Citeste si: Soția lui Starlin de la Survivor România a dat totul din casă! „Mă deranjează că...”

(…) Poate un șampon, un balsam, un gel de duș, un balsam…Nu, că ești la Survivor (…) Și țigările va trebui să ni le dai, nu ai voie cu țigări. (…) Sunt luată, sunt dusă cu barca pe mare, genele făceau uite aa (n.r.

fluturau), că n-am apucat să le dau jos, lentilele, pentru care am primit aprobarea medicului, pentru că sunt lentile cu dioptrii”, povestește Andreea Antonescu.

andreea antonescu despre competitia survivor romania
Andreea Antonescu a vorbit fără menajamente despre colegii de la Survivor 2021[Sursa foto: Facebook Andreea Antonescu]

"Ne îndreptăm spre insulă. Pe drum port o discuție în care mi se spunea: stai liniștită, au venit foarte multe fete fete și au făcut toate topless, poți să faci și tu, o zi, două, trei ți-o fi rușine, noi suntem obișnuiți, tu probabil ești obișnuită.

Când am auzit-o pe asta, eu am înnebunit. Nu, că eu trebuie să demonstrez că pot mai mult, nu topless”, mai spune artista.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Războinicii au câștigat jocul de recompensă, la ștafetă! Aproape 3 milioane de telespectatori cu ochii pe cele două echipe, aseară, la Kanal D

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies