Soția lui Starlin de la Survivor România a dat totul din casă! „Mă deranjează că...”

Soția lui Starlin de la Survivor România a dat totul din casă
Soția lui Starlin de la Survivor România a dat totul din casă! „Mă deranjează că...”

Soția lui Starlin a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu Războinicul de la Survivor.

Povestea de dragoste dintre Starlin și femeia care îi este astăzi soție a început într-un mod inedit. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 13 ani și de atunci au împărțit și bune, și rele.

Starlin și soția lui au vorbit timp de un an de zile pe internet, după care, femeia a făcut primul pas și a plecat în Republica Dominicană pentru a-l cunoaște.

Niciunul dintre ei nu bănuia pe atunci că urmează să își întemeieze o familie și că vor avea o fetiță superbă.

„Ne-am cunoscut acum 13 ani, pe o rețea de socializare, el a făcut primul pas. Mi-a lăsat un mesaj și de acolo am început să vorbim. Vorbind, ne-am dat seama că se întâmplă ceva. Nu credeam în dragoste pe internet. M-a așteptat cu tatăl lui la aeroport.

A fost ciudat. A fost exact cum îmi imaginam.

De câte ori îmi aduc aminte, am lacrimi în ochi. Noi am trecut prin multe greutăți. Acolo nu a fost deloc ușor. Am început de la zero totul. Am hotărât să venim în țară. Am stat trei ani la el în Dominicană. A fost greu, dar familia mea a acceptat”,  a povestit cu lacrimi în ochi soția lui Starlin.

Soția lui Starlin de la Survivor România a dat totul din casă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sorin a provocat-o pe Sindy de la Survivor România să spună de cine este îndrăgostită! “Te-ai mutat lângă Andrei, să dormi cu el... ca să-l faci gelos pe Marius!”

„Starlin pentru mine înseamnă totul!”

Soția lui Starlin a făcut declarații emoționante, spunând că pentru ea, Războinicul însemană totul.

Mai mult, aceasta a încheiat printr-o declarație care i-ar fi adus lacrimi în ochi Războinicului dacă ar fi fost lângă ea.

Soția lui Starlin de la Survivor România a dat totul din casă

„Cununia civilă am făcut-o în Republica Dominicană. Am fost singură, a fost greu. Cununia religioasă am făcut-o la noi în țară. Îmi lipsește foarte mult. Starlin pentru mine înseamnă totul, el este stâlpul. Este o dragoste foarte specială. E o relație pură, fără absolut niciun fel de interes.

Mă deranjează că este dezordonat. Este cel mai bun om pe care l-am cunoscut”, a mai povestit soția lui Starlin. 

Citeste si: Cătălin Moroșanu și Jador s-au accidentat la Survivor 2021: "Simt că nu mai am stabilitate pe picior..."

Te iubesc foarte mult, te voi sprijini întotdeauna indiferent de orice și te așteptăm acasă sănătos”,  a conchis soția Războinicului de la Survivor România.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies