Andreea Antonescu și Traian Spak divorțează, după 11 ani de căsnicie: „Nu există altă variantă”

Andreea Antonescu divort
Andreea Antonescu divorteaza dupa 11 ani de Traian Spak

Andreea Antonescu va deveni mamă pentru a doua oară și se pregătește să își strângă bebelușul în brațe. Vedeta trăiește cele mai frumoase momente.

Andreea Antonescu se pregătește să divorțeze! Frumoasa artista va fi, din nou, o femeie liberă, căci se va separa și în acte de soțul ei, Traian Spak, de care e despărțită de mai bine de patru ani și cu care are o fetiță în vârstă de 11 ani.

Zilele trecute, Andreea Antonescu a anunțat că este însărcinată în patru luni cu prezentatorul TV Victor Vrînceanu.

Din păcate, un singur lucru îi stă în cale frumoasei artiste, și anume faptul că încă este căsătorită cu tatăl fetiței sale, Traian Spak.

Cei doi s-au separat în urmă cu patru ani și omul de afaceri Traian Spak a decis să rămână în Statele Unite ale Americii, în timp ce Andreea s-a întors în România pentru a-și continua cariera muzicală.

Din cauza pandemiei, procedurile pentru încheierea căsătoriei au fost amânate, iar acum Andreea Antonescu își dorește să fie cât mai repede o femeie liberă.

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu divorteaza de Traian Spak[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Smiley și Gina Pistol s-au logodit? Detaliul care a dat-o de gol pe frumoasa prezentatoare TV

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Omul de afaceri, stabilit în Statele Unite ale Americii, vine în România ca să divorțeze, tocmai pentru ca bebelușul să poarte numele tatălui, anume numele lui Victor Vrînceanu.

Click! a aflat că Andreea Antonescu și fostul soț au o relație foarte bună de prietenie, mai ales că au fost mulți ani împreună sunt și părinții Siennei, așa că Traian Spak a decis să facă un gest mare pentru încă soția sa.

„Traian vine luna viitoare în România. El nu a fost de foarte mulți ani, dar vine pentru Andreea și Victor, tocmai pentru ca ei să poată creștina copilul cum trebuie și ca micuțul să aibă numele tatălui.

Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă.

Copilul nu va purta numele lui Traian, nu este o situație pe care să o dorească cineva, așa că se va pronunța divorțul, toată lumea e fericită. Traian și Andreea oricum nu mai sunt împreună de patru ani, ei au păstrat o relație bună pentru Sienna, dar și din respect pentru ei, că au fost, totuși, căsătoriți atâția ani.”

Andreea Antonescu, însărcinată la 39 de ani

Andreea Antonescu va împlini 40 de ani pe 7 septembrie, iar zilele trecute a dezvăluit că viața sa se va schimba în următoarele luni:

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Andreea Antonescu insarcinata
Andreea Antonescu insarcinata pentru a doua oara[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ,,A doua minune din viața mea”. Andreea Antonescu, în culmea fericirii, după ce a aflat că va fi mamă pentru a doua oară

„A doua minune din viața mea!😍🥰Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alaturi de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc

și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies