Smiley și Gina Pistol s-au logodit? Detaliul care a dat-o de gol pe frumoasa prezentatoare TV

Smiley și Gina Pistol s-au logodit?
Smiley și Gina Pistol s-au logodit?

Gina Pistol a reacționat în mediul online după ce nu a mai fost nominalizată anul acesta la categoria „cea mai sexy vedetă feminină”, în cadrul Premiilor Radar de Media 2022. Vedeta s-a autointitulat „logodnica lui Smiley” într-o postare, iar fanii au reacționat imediat.

Gina Pistol, una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare de la noi din țară, a devenit mămică în luna martie a anului 2022, iar de atunci a rărit aparițiile sexy atât în mediul online, cât și la evenimente.

Nici la televizor nu o mai vedem atât de des pe iubita lui Smiley, asta pentru că aceasta a ales să își focuseze energia mai mult pe viața de familie.

Ei bine, aparițiile rare nu i-au mai adus, anul acesta, nominalizarea la categoria celor mai sexy vedete feminine din țară.

Citeste si: Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley: "Mă uitam la el și m-am gândit: Mamă, ce mișto e tipul ăsta"

Smiley și Gina Pistol s-au logodit?
Smiley și Gina Pistol s-au logodit?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gina Pistol nu este prezentă în topul celor mai sexy vedete din țară

Partenera lui Smiley nu a fost notată în topul realizat de Premiile Radar de Media 2022, dar a făcut haz de necaz și a bifat, la ea pe Instastory, un top personal cu colegele ei de breaslă.

Așadar, aceasta le-a amintit pe Denisa Moga, Lili Sandu, Andreea Antonescu, Oana Zăvoranu, Loredana, Corina Caragea, Monica Bârlădeanu, Alina Pușcaș, Ilinca Vandici, Bianca Drăgușanu, Roxen, Raluka, Inna, Delia, Antonia.

Citeste si: Laura Cosoi, dezvăluiri despre foștii parteneri de viață. Cum a văzut relația cu Smiley: „Deja eu mă simțeam bărbatul”

Smiley și Gina Pistol s-au logodit?
Smiley și Gina Pistol s-au logodit?[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol și Smiley s-au logodit în secret?

Vedeta a mai făcut o așa-numită listă cu „Cea mai sexy vedetă feminină”, în care s-a inclus doar pe ea sub mai multe denumiri și anume „Gina Pistol", "Georgeta Pistol", "eu", "tot io", "fata lu’ mama", "iubita lui Smiley", „mama la Josephine”, "sora lu’ George", "logodnica lu’ Andrei Tiberiu Maria”.

Fanii au rămas surprinși să vadă că frumoasa vedetă s-a intitulat logodnica lui Smiley, însă nu se știe concret dacă cei doi au făcut acest pas foarte important până acum sau nu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Gina Pistol, mămică pentru a doua oară? Vedeta a spus tot adevărul: „Lasă-mă puţin”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies