Laura Cosoi, dezvăluiri despre foștii parteneri de viață. Cum a văzut relația cu Smiley: „Deja eu mă simțeam bărbatul”

Laura Cosoi, dezvăluiri despre foștii parteneri de viață
Laura Cosoi, dezvăluiri despre foștii parteneri de viață

Actrița a vorbit despre relația minunată pe care o are cu actualul ei partener de viață, Cosmin Curticăpean, făcând o trecere fină între cum se simte acum și ceea ce a avut în trecut, alături de alți bărbați. Ce a spus despre perioada în care se afla într-o relație cu Smiley?

Laura Cosoi se numără printre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, cu care a reușit să își construiască o familie minunată. Actrița a vorbit, în urmă cu scurt timp, despre relația pe care o are cu actualul partener de viață, dar și despre ceea ce a încercat să construiască, de-a lungul timpului, cu alți bărbați.

Ce spune despre perioada în care a fost cu Smiley?

Citeste si: Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate! Iubita lui Smiley a ajuns la capătul puterilor: „Nu știu ce se întâmplă cu mine”

Laura Cosoi, dezvăluiri despre foștii parteneri de viață
Laura Cosoi, dezvăluiri despre foștii parteneri de viață[Sursa foto: Instagram]

Laura Cosoi, atac subtil la adresa lui Smiley?

Invitată în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, Laura Cosoi a dezvăluit detalii emoționante despre conexiunea pe care o are cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, bărbatul alături de care trăiește de mai bine de 10 ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Printre subiectele actuale din viața sa, Laura Cosoi a vorbit și despre fostul ei partener de viață, Smiley, cu care a format un cuplu timp de cinci ani, între 2007 și 2012. Vedeta a menționat că înainte să-l cunoască pe soțul ei, nu s-a simțit femeie și era obișnuită să poarte întreaga responsabilitate pe umerii ei.

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el.

De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

Citeste si: Laura Cosoi încă se mai întâlnește cu Smiley: "Nu e nimic ieșit din comun"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Laura Cosoi, dezvăluiri despre foștii parteneri de viață
Laura Cosoi, dezvăluiri despre foștii parteneri de viață[Sursa foto: Instagram]

Laura Cosoi: „Copiii nu trebuie să facă perfomanță”

De asemenea, frumoasa actriță a vorbit și despre viziunea ei în ceea ce privește educația celor mici. Laura Cosoi spune că în copilărie a făcut dans sportiv și că a fost atrasă de la început de scenă, muzică și de conexiunea pe care o avea cu partenerul de dans. Din păcate, antrenamentele deveniseră extrem de obositoare și nu i-au mai dat ocazia să se mai ocupe de nimic altceva.

„Trebuie găsit domeniul care să i se potrivească foarte bine și să fie fără efort orice lucru care este făcut din suflet. Îmi plăcea să fac dans sportiv, îmi plăcea mirajul, muzica, conexiunea cu partenerul, dar trebuia să mă duc la repetiții și nu mai voiam să fac asta. De 1 ianuarie dimineața când toată lumea dormea eu mă duceam la repetiții. Copiii nu trebuie să facă perfomanță”, a declarat Laura.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi. „Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies