Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate! Iubita lui Smiley a ajuns la capătul puterilor: „Nu știu ce se întâmplă cu mine”

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate!
Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate!

Vedeta a povestit, pe rețelele de socializare, că se confruntă cu efectele post-COVID.

Gina Pistol nu se află în cea mai bună perioadă, căci se confruntă cu o serie de probleme de sănătatea în urma infectării cu virusul SARS-Cov-2. Vedeta a fost testată pozitiv în urmă cu două săptămâni, iar de atunci nu se mai simte în stare de aproape nimic.

Citeste si: Adelina Pestrițu, apariție surpriză la brațul lui Smiley! Ce mesaj a transmis vedeta: „Sunt foarte fericită!”

Gina Pistol seGina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate!
Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate![Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol se confruntă cu efectele post-COVID

Cu toate că a trecut o perioadă bună de când s-a infectat cu virusul, Gina Pistol mărturisește că simte încă profund efectele acestuia. Prezentatoarea TV este lipsită de energie atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Sinceră să fiu, îmi lipsesc foarte mult antrenamentele. Nu știu ce se întâmplă cu mine, dar după ce am trecut prin COVID mă simt fără energie, simt că nu mai am putere. Nici fizic, nici psihic”, a scris Gina Pistol, într-o postare recentă, în mediul online.

Citeste si: Laura Cosoi încă se mai întâlnește cu Smiley: "Nu e nimic ieșit din comun"

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate!
Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate![Sursa foto: Instagram]

Cât a slăbit Gina Pistol după sarcină?

Gina Pistol se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. În urmă cu ceva timp, aceasta a devenit mămică pentru prima oară și, cum era de așteptat, a luat câteva kilograme bune în plus. Din fericire, iubita lui Smiley a reușit să scape de acestea într-un timp scurt, astfel că la proba cântarului, pe care a făcut-o recent, a obținut rezultate spectaculoase.

„«ză cuptorul» așa îi spun eu. Mă atacă psihologic, dar mă și subțiază. Azi dimineață îmi arată cântarul, drăguțul, 59,8 kg. Sunt pe drumul cel bun.

Carmen (n.r. nutriționist și terapeut remodelare corporală) îmi face niște tratamente (împachetări în creme, uleiuri magice, cred că-s și descântate) cam de două ori pe săptămână, dar îmi dădu și o dietă pe care mi-o schimbă din două-n două zile."

, a scris Gina Pistol, pe contul personal de Instagram.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ana Baniciu, despre avansurile pe care i le-ar fi făcut Smiley: „Unele mesaje nu se șterg”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies