Andreea Bălan a ajuns la spital! Ce diagnostic cumplit a primit!

Andreea Bălan
Andreea Bălan a ajuns la spital

Vedeta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, după ce a acuzat dureri puternice. Ce se întâmplă acum cu vedeta.

Andrea Bălan trece prin clipe cumplite. La un an și jumătate de când a fost la un pas de moarte, Andreea Bălan a ajuns din nou la spital.

De data aceasta, artista a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat dureri puternice abdominale. Potrivit Antena 1, Andreea Bălan a primit un diagnostic complicat din partea medicilor, care au anunțat-o că va fi supusă și unei intervenții chirurgicale, aflând-se sub atenția cadrelor medicale care îi monitorizează starea de sănătate, pentru ca lucrurule să nu scape de sub control.

Citeste si: George Burcea, primele declarații despre consumul de substanțe interzise! De ce a sunat Andreea Bălan la Poliție

Marți, Andreea Bălan a fost absentă de pe rețelele de socializare. Vedeta obișnuia să publice zilnic o mulțime de Instastory alături de colegii săi sau de micuțele pe care le are cu George Bălan, însă a decis să posteze o singură imagine, alături de o descriere care spune totul despre ea:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Bălan
Andreea Bălan a ajuns la spital[Sursa foto: Instagram]

"Viata îți dă cât poți duce🎼", a scris în postarea pe care a făcut-o în urmă cu mai multe ore pe contul său de socializare!

Citeste si: Viviana Sposub s-a întâlnit cu Andreea Bălan: „Ea m-a luat de mână..”

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Andreea Bălan a petrecut câteva zile alături de noul său iubit, Tiberiu Argint.

Cei doi au mers în cel mai vestic punct al Europei și, dacă este să ne luăm după imaginile postate de către cei doi, a fost o vacanță de neuitat.

Andreea Bălan și George Burcea divorțează

De partea cealaltă, încă soțul Andreei Bălan, George Burcea, a fost izolat, după ce s-a infectat atât el, cât și iubita sa cu noul coronavirus. Marți, cei doi au ieșit din izolare și au decis să facă o plimbare lungă în parc.

În luna martie, Andreea Bălan a anunțat că ea și George Burcea au pus punct căsniciei și că va urma un divorț. Din cauza pandemiei de coronavirus, lucrurile s-au complicat, iar cei doi nu au terminat procesul. La mijloc se află cele două fetițe, Maya și Clara, pentru care Andreea Bălan își dorește custodia totală.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Diana Pârvu este însărcinată pentru prima dată: „Prima oară am fost suspectă de cancer”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies