Andreea Bălan, la 4 luni după ce a trecut pe lângă moarte: ”Nu mai pot să fac copii”

Andreea Bălan, la 4 luni după ce a trecut pe lângă moarte: ”Nu mai pot să fac copii”
Andreea Bălan, la 4 luni după ce a trecut pe lângă moarte: ”Nu mai pot să fac copii”

Andreea Bălan a mărturisit că nu mai poate deveni niciodată mămică.

Andreea Bălan are doi copii frumoși și sănătoși însă experiența pe care a trăit-o la ultima naștere a lăsat urme adânci. Cântăreața a fost la un pas de moarte și spune că ”inima i s-a oprit” pentru o perioadă scurtă de timp, din cauza unor probleme grave în timpul opreației de cezariană. Până la urmă, totul s-a încheiat cu bine pentru Andreea, însă vestea proastă este că aceasta nu va mai putea face copii.

”Am ținut minte doar că am intrat în sala de operații, am fost anesteziată parțial, de la jumătate în jos, și apoi deodată m-am trezit după două zile și mi s-a povestit că mi s-a oprit inima, că am trecut printr-un incident grav, că lichidul în care a stat fătul a ajuns în sânge și, implicit, la plămâni, și de aceea s-a produs stopul cardio-respirator.

În acel moment, mi s-a dat și vestea că nu mai pot să fac copii. Eram atât de sedată, încât nu am realizat foarte tare ce s-a întâmplat. Și nici în zilele următoare”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Viva. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andreea Antonescu, mai sexy ca niciodata! Cum arată jumătatea trupei Andre, în costum de baie

”Încerc să mă bucur de prezent”

Andreea spune că a fost bântuită de gânduri negre în acea perioadă însă a avut și de învățat din această experiență.

”Mă gândesc la suferința pe care ele ar fi avut-o dacă n-aș mai fi trăit. Cea de-a doua viață este foarte frumoasă. Încerc să mă bucur de prezent, să-mi continui transformarea pe care am început-o la 30 de ani, să fiu din ce în ce mai așezată, mai liniștită, mai înțeleaptă.

Bineînțeles că tot timpul e loc de mai bine și pot să evoluez mereu. Dar mă simt mult, mult mai înțeleaptă față de cum eram când aveam douăzeci și ceva de ani. Acum foarte puține sunt lucrurile care mă mai supără, și acestea sunt legate de sănătatea copiilor. În rest, nu las nimic să mă atingă, să mă enerveze sau să mă streseze”, a mai spus Andreea în Viva.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea Bălan, veste total neașteptată. De ce a decis artista să facă nunta acum?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies