Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit din cauza lui George Burcea? Detalii importante ies la iveală abia acum

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit din cauza lui George Burcea?
Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit din cauza lui George Burcea?

Apropiații cuplului au dat primele informații concrete în legătură cu separarea celor doi! George Burcea a jucat un rol important!

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate soliste de la noi din țară. Frumoasa blondină are o carieră de succes, însă nu se poate spune același lucru și despre viața sa personală, căci în ultima perioadă de timp s-au întâmplat multe lucruri mai puțin fericite pentru ea. Când toți erau siguri că Andreea și-a găsit în sfârșit fericirea, după atâtea relații care nu au dus nicăieri, situația a luat o întorsătură bruscă.

După relația eșuată cu solistul Keo, în viața blondinei a apărut actorul George Burcea, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Din căsnicia cu el au venit pe lume și două fetițe superbe, Ella și Clara, dar chiar și așa mariajul lor s-a destrămat după doar câțiva ani, iar cei doi au au decis să își continue viețile pe drumuri diferite. Acum, George se iubește cu Viviana Sposub și are mari planuri de viitor împreună cu ea, iar pe de cealaltă parte, Andreea, își găsise fericirea în brațele afaceristului Tiberiu Argint.

Cu puțin timp în urmă, în mediul online au apărut informații conform cărora Andreea Bălan și Tiberiu Argint ar fi pus capăt relației, de vină fiind chiar fostul soț al artistei, actorul George Burcea. Ce legătură a avut acesta în separarea celor doi?

Citeste si: Andreea Popescu a născut o fetiță: „Anastasia, învierea mea”

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit din cauza lui George Burcea?
Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit din cauza lui George Burcea?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

George Burcea, de vină pentru despărțirea dintre Andreea și Tiberiu?

După un an și cinci luni de relație, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit, iar motivul principal ar fi fost faptul că bărbatul nu le acorda suficientă afecțiune fiicelor artistei, dar acum ies la iveală detalii care îl au în prim plan pe George Burcea!

Actorul a fost prezent, în urmă cu câteva săptămâni, la un maraton ce a avut ca scop strângerea de fonduri pentru persoanele care suferă de boli incurabile în stadii terminale, iar la final sora lui

Tiberiu Argin, Sonia, i-a pus câteva întrebări actorului, în calitate de jurnalist. Ulterior, cei doi au făcut două fotografii împreună care au și apărut pe contul de Instagram al jurnalistei, iar acest lucru ar fi deranjat-o foarte tare pe Andreea Bălan.

Se pare că solista a văzut postările și a cerut ca acele imagini să fie șterse de pe internet. După aproximativ jumătate de oră postările au dispărut din mediul online. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Sensy de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vrea să părăsească emisiunea: „S-a umplut paharul”

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit din cauza lui George Burcea?
Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit din cauza lui George Burcea?[Sursa foto: Instagram]

„Andreea a mers atât de departe, încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tibi i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că pur și simplu s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat.

Asta l-a îndepărtat mult pe Tib”, a povestit un apropiat al cuplului, pentru  impact.ro.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies