Andreea Bălan, surpriză totală de Crăciun! Ce mesaj a primit din partea iubitului

Andreea Balan
Andreea Balan, mesaj special pentru iubitul ei

Andreea Bălan a reușit să își ia fanii prin surprindere, la miezul nopții. Ce mesaj a primit din partea lui Tiberiu Argint, iubitul ei.

Surpriză totală de Crăciun. După mai bine de șase luni de relație, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au luat pe toată lumea prin surprindere.

Cei doi tineri se iubesc și își văd liniștiți de viața lor personală, pe care au încercat să o țină cât mai departe de ochii publicului.
Dacă zilele trecute Andreea a postat o imagine alături de sora lui Tiberiu, Sonia, de data aceasta, fanii frumoasei artiste au avut parte de o mare surpriză, chiar de Crăciun.

„Mosule 🎅🏻, te astept.
Vino doar cu sanatate multa si iubire ❤️✨
Craciun fericit si Sarbatori fericite tuturor!
Sa va aduca Mosul tot ce va doriti! 😘👩‍👧‍👧💥🎄🎼🗻🖖” a scris Andreea Bălan, în dreptul imaginii cu ea, lângă brad.

Iubitul Andreei Bălan, mesaj savuros pe Instagram

Răspunsul lui Tiberiu Argint nu a întârziat să apară.

„Eu vin dar nu mă mai face moș 🤣😜😘” i-a scris iubitul Andreei Bălan, artistei.

„@arginttiberiu Mosule ce tanar esti 😄😍” a mai completat Andreea Bălan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Balan
Andreea Balan a primit raspuns de la iubitul ei[Sursa foto: Instagram]

„Sunt, în sfârșit, liniștită”

Vedeta a mărturisit, recent, că în prezent se simte foarte bine și își concentrează toată atenția asupra celor două fetițe pe care le are cu George Burcea.

Cât despre viața personală, artista își dorește să fie cât mai discretă și să nu se expună prea mult, lăsând lucrurile de să decurgă de la sine, așa cum s-a întâmplat în ultimele luni. Andreea și Tiberiu au mers în mai multe vacanțe și, chiar dacă nu s-au afișat împreună, sunt mai fericiți ca niciodată:

Citeste si: Jador, Majda Aboulumosha si Simona Hapciuc incheie lista Faimosilor din cel de-al doilea sezon “Survivor Romania”

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

Andreea Balan
Andreea Balan este fericită de sărbători[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mădălina Ghenea se iubește cu un bărbat celebru! Cine i-a furat inima frumoasei vedete

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Meghan Markle, însărcinată din nou? Cum a fost surprinsă în oraș

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies