Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită: „Aoleu, aoleu”

Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită: „Aoleu, aoleu”
Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită: „Aoleu, aoleu”

Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei. Ce bărbat cunoscut din showbiz a venit în vizită la ea și la fiicele sale.

Andreea Bălan a început o nouă viață, după ce la începutul lunii martie a recunoscut că relația dintre ea și George Burcea a ajuns la final. Artista a primit o vizită de senzație, din partea celui mai important din viața sa.

Atunci când nimeni nu mai credea că este posibil, tatăl Andreei Bălan le-a făcut o surpriză uriașă ei și micuțelor Maya și Clara.

Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită
Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită

Săndel Bălan a mers să își viziteze nepoatele și nu s-a dus cu mâna goală, ci a mers cu multe cadouri pentru cele mici.

„Ia uite, a venit bunicul de la Ploiești și v-a adus jucării! Aoleu, aoleu, ce e aici! Uite ți-a adus un cărucior și un pătuț!”, le-a spus Andreea Bălan celor mici, care s-au bucurat foarte mult să își vadă bunicul.

Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită
Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită

Citeste si: Schimbare radicală pentru Andreea Bălan! Ce mișcare îndrăzneață a făcut vedeta, în plin divorț

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Vreme de mai mulți ani, Andreea Bălan a evitat să vorbească despre părintele său, pe care l-a acuzat că i-a luat banii agonisiți pe vremea când cânta în trupa Andre.

După ce s-a căsătorit și a devenit mamă, Andreea a lăsat toate neînțelegerile deoparte și s-a împăcat cu părintele său, care a fost prezent și la nunta ei din anul 2019.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu tatăl ei

În urmă cu câțiva ani, Andreea Bălan și-a făcut curaj și a vorbit despre suferința provocată de părintele său. Deși, în văzul lumii, încerca să ascundă problemele dintre ei, în cele din urmă cântăreața a ales să vorbească despre momentele care și-au pus amprenta asupra copilăriei sale.

„Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt!

Citeste si: Misty a vorbit despre începutul relației cu Keo. Cine a făcut primul pas?

Apoi eram un roboţel, care era pus să execute să danseze aşa cum i se spune.

Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri şi discuţii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoţional în trecut.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Erau două personalităţi, copilul din mine şi adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. Intram în contradicţie. Eu am bani să-mi cumpăr păpuşi acum, dar e târziu. Nu am avut păpuşi!

El a fost tată până la 10 ani, după aceea s-a transformat într-un manager, relaţia era impresar-artist. Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr.

Şi Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!”, povestea la un moment dat Andreea Bălan, conform realitatea.net.

Citeste si: George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint: „Eu prost...”

Săndel Bălan, invitat special la nunta fiicei sale

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi.

Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat Săndel Bălan despre participarea la nunta unicei sale fiice.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce se întâmplă în acest moment între Andreea Bălan și George Burcea: „A avut un adevărat șoc...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies