Andreea Bănică, experiența de coșmar prin care a trecut în vacanța din Londra. “Simțeam că mă sufoc…”

Andreea Bănică, experiența de coșmar prin care a trecut  în vacanța din Londra. “Simțeam că mă sufoc…”
Andreea Bănică, experiența de coșmar prin care a trecut în vacanța din Londra

Andreea Bănică a organizat o vacanță pentru a putea merge la un concert alături de fetița ei, Sofia, însă a rămas cu un gust amar la vederea camerei de hotel.

Andreea Bănică împreună cu fiica ei, Sofia, au călătorit la Londra pentru a participa la concertul unui renumit artist, Sam Smith. Artista a făcut rezervare la un hotel cu o cameră destul de spațioasă și cu toate condițiile necesare, însă, ajunsă acolo, a avut parte de un șoc.

Andreea Bănică, nemulțumită de cazarea hotelului din Londra

Andreea Bănică și fetița ei, Sofia, au hotărât să meargă amândouă la Londra pentru concertul lui Sam Smith.

Datorită faptului că a fost prima călătorie a Sofiei la Londra, vedeta a făcut o rezervare la un hotel pentru o cameră spațioasă, pentru ca fiica ei să se simtă confortabil în prima ei vacanță. Artista obișnuiește să își ține fanii la curent cu toate lucrurile prin care trece și pe care le face zi de zi, așadar, și de data aceasta a simțit nevoia să împărtășească în mediul online experiența neplăcuta prin care a trecut la Londra.

Citeste si: Cine este soțul Andreei Bănică. „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”

Andreea Bănică, experiența de coșmar prin care a trecut în vacanța din Londra[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Oare pe plan profesional nu mai ai nimic de spus?” Andreea Bănică nu scapă de comentariile răutăcioase de pe internet

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cântăreața a precizat pe rețelele personale de socializare că locația unde a făcut rezervarea pentru vizita ei și a fetiței sale în Londra, s-a dovedit a nu fi conform așteptărilor. Vedeta a rămas dezamăgită de în camera de hotel, simțindu-se ca într-o cutie. Aceasta a menționat faptul că se simte înșelată, pentru că a oferit o sumă mare de bani fără sens.
„Deși e greu să ai încredere că ceea ce vezi în poze va fi locul în care vei ajunge. Ireal, cum te poți păcăli pe niște sume mari...of, of... Această cameră ne-a fost dată prima oară! Credeam că sunt într-o cutie. Eu văzusem altceva. Simțeam că mă sufoc. Am luat un hotel aproape de locul unde va fi concertul. Sofia este pentru prima oară în Londra, am căutat ceva timp un hotel frumos, s-o impresionez pentru că merită! Și uite ce ne-au dat! Doamne sfinte!'', a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Citeste si: „Nu cere multe lucruri, e un copil echilibrat”. Cum o educă Andreea Bănică pe Sofia, fetița ei

Andreea Bănică, experiența de coșmar prin care a trecut în vacanța din Londra[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cât costă un sejur de 2 de zile la hotelul Andreei Bănică. Puțini își permit o asemenea cazare

Relația Andreei Bănică cu fetița ei

Andreea Bănică este una dintre cele mai admirate și cunoscute artiste din România, bucurându-se de un succes răsunător.

Pe lângă viața de artistă, cu o carieră de ani de zile în spate, când vine vorba de familie sa, cântăreața își dorește tot ce este mai bun. Andreea menținut o relație foarte apropiată cu fiica sa, Sofia, și îi oferă de fiecare dată sprijin și încredere. Sofia a învățat de la părinți ce însemnă să fi independent, și ca însemn de încredere, Andreea i-a oferit un card de credit pentru a-i da acces la partea financiară.
De asemenea, vedeta a spus că Sofia nu este o fire cheltuitoare, și nu îi face niciodată probleme. Mai mult decât atât, artista este de părere că fata are mai degrabă nevoie de bani pentru școală, mâncare la școală, sau cartelă de metrou.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: „Mă rog la o minune!” Prin ce suferință trece Andreea Bănică

Andreea Bănică, experiența de coșmar prin care a trecut în vacanța din Londra[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Bănică, momente cumplite în vacanță! Vedeta și-a pierdut fiul: „Am țipat, am intrat într-o panică totală”

„Da, Sofia are un card, pe care i l-am făcut. Noi știm foarte bine ce bani are pe el, când are nevoie cere, ne sună, vreau și eu bani. Nu este o fetiță cheltuitoare, nu cere multe lucruri, chiar e un copil echilibrat deocamdată. Este cardul ei, are acces tot timpul, ea știe foarte bine cum își cheltuiește banii. I-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa, pentru că banii nu cad din cer, banii se muncesc. Nu are o sumă lunar, pentru că nu este un copil cheltuitor. Are nevoie de bani pentru școală, să-și ia mâncare la școală, cartelă de metrou, merge la o onomastică, dar tot eu îi iau cadouri, este cumpătată, are grijă de bani”, a declarat Andreea Bănică.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Bănică, momente cumplite în vacanță! Vedeta și-a pierdut fiul: „Am țipat, am intrat într-o panică totală”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies