„Mă rog la o minune!” Prin ce suferință trece Andreea Bănică

andreea banica
Andreea Bănică

Artista este foarte activă pe rețelele de socializare și împarte cu fanii ei și momentele neplăcute. Recent, a mărturisit că nu a mai fost atât de activă în mediul online, deoarece trăiește o mare suferință.

Solista a scris pe Instagram un mesaj sfâșietor, prin care și-a anunțat fanii prin ce trece.

Câinele Andreei Bănică este foarte bolnav

andreea banica are probleme
Andreea Bănică și Nino[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce înseamnă când visezi câini

Patrupedul Andreei, Nino, are 15 ani și trece prin momente cumplite. Din cauza bătrâneții, câinele este lipsit de energie și foarte slăbit.

Vedeta își dorește să îi fie alături în aceste momente dificile și să îi facă suferința mai ușor de suportat. Însă, cățelul stă pe canapea și nu vrea deloc să se joace.

Artista mărturisește că regretă că după ce s-a născut fiul ei, Noah, l-a neglijat pe Nino. Andreea spune că deși își iubește copilul cel mai mult din lume, ar da timpul înapoi pentru a petrece mai mult timp și cu animăluțul ei de companie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Dacă nu am mai fost așa activă în ultima perioada este și pentru faptul că Nino este bolnav. Îmi doresc să ne mai bucurăm împreună, să îl mai văd murdărel, să îl mai spăl la funduleț, să mai facă pipi în casă, să mai găurească o canapea, să mai roadă un pantof, să îi mai suport trăsnăile, să mai fugă după pisici, să se mai înfoaie la câte un câine mai mare ca el, să îl pupe pe Lucian mai mult decât pe mine.

Este primul meu băiețel, iar de când l-am născut pe Noah l-am neglijat din ce în ce mai mult.”, a declarat Andreea Bănică.

„Mă simt atât de vinovată și incapabilă ” Ce declarații a făcut Andreea Bănică despre situație

cainele andreei banica
Nino, câinele Andreei Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Bănică, momente cumplite în vacanță! Vedeta și-a pierdut fiul: „Am țipat, am intrat într-o panică totală”

Frumoasa cântăreață a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu patrupedul atunci în urmă cu ceva timp și una din prezent. Din imagini, se vede în mod clar că Nino este răpus de boală, deoarece arată slăbit și trist. Vedeta știe că starea câinelui este una foarte gravă și că sunt puține șanse să își revină, însă speră la un miracol.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mă simt atât de vinovată și incapabilă să îl pot ajută încât aș vrea să dau 5 ani înapoi să îi spun să mă ierte și să îi ofer mai multă atenție. Poate doar dacă ar vorbi aș putea să mă iert și să îi promit că nu voi mai greși, că voi petrece mai mult timp cu el, că îl voi spală și peria mai des, că îi voi ascultă nevoile…Aproape 15 ani împreună și mă rog la o minune",  a scris artista.

Urmăritorii Andreei au fost profund emoționați de vestea tristă și i-au transmis cântăreței mesaje de încurajare. Interanuții au empatizat cu situația și i-au fost alături Andreei, spunându-i că Nino se va face bine.

Citeste si: „Nu cred în frustrările alimentare”. Dieta Corinei Caragea și cele patru alimente pe care le evită



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

3 Mâncăruri ușoare de seară, ușor de preparat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies