Andreea Berecleanu, despre alegerile sale în creșterea copiilor. „Viața la țară a fost extraordinară. Mergeau desculți, umblau desculți prin casă, îi băgam în baie seara și adormeau într-o secundă.”

Andreea Berecleanu, despre alegerile sale în creșterea copiilor. „Viața la țară a fost extraordinară. Mergeau desculți, umblau desculți prin casă, îi băgam în baie seara și adormeau într-o secundă.”
Andreea Berecleanu, despre alegerile sale în creșterea copiilor. „Viața la țară a fost extraordinară. Mergeau desculți, umblau desculți prin casă, îi băgam în baie seara și adormeau într-o secundă.”

Andreea Berecleanu a vorbit despre alegerile pe care le-a făcut în creșterea celor doi copii.

Andreea Berecleanu, cunoscuta prezentatoare de la pupitrul de știri, se poate declara o femeie împlinită din punct de vedere personal și profesional, iar aceasta mereu și-a făcut apariția prin eleganță, inteligență și rafinament. Este mama a doi copii trecuți de vârsta adolescenței, iar în căsnicia ei totul pare că este perfect. A reușit să facă față tuturor situațiilor din viața ei și să meargă mai departe cu discreție pentru a-și urma obiectivele.

Andreea Berecleanu, despre alegerile făcute în creșterea copiilor

Citește și: Gestul pe care fiica Andreei Berecleanu îl face pentru mama sa: „De când e mică, chiar foarte mică are un obicei.”

Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Copiii mei au trecut prin trauma unui divorț!” Andreea Berecleanu, despre cum au fost copiii săi afectați în urma divorțului de Andrei Zaharescu

Invitată în cadrul podcastului Creștem mari, Andreea Berecleanu a vorbit despre una dintre cele mai bune alegeri din viața ei, atunci când și-a făcut o casă la Breaza, bucurându-se de timpul minunat petrecut în natură, alături de copiii ei în perioada copilăriei lor. Aceasta a povestit despre imaginile frumoase din zonă și cum aceștia erau mereu conectați cu natura, iar seara, de fiecare dată când se întorceau de la joacă, adormeau într-o secundă.

Prezentatoarea TV a povestit și despre faptul că de fiecare dată le punea  prânzul pe o pătură, în curte, iar masa lor se transformă în picnic și mâncau de fiecare dată în altă parte. Andreea Berecleanu a declarat că toate acele lucruri au rămas amintiri frumoase pentru ei, iar cu toții au rămas mereu conectați în liniște și în frumos. A fost cea mai bună alegere pe care a putut să o facă la acea vreme și este fericită de modul prin care și-a crescut copiii atunci. 
“La un moment dat, am făcut această casă la Breaza care a fost minunată pentru timpul liber petrecut în natură și un câștig fantastic pentru copiii mei în perioada copilăriei. Mergeau pe toate dealurile, avea bicicletă, mergeau desculți, umblau desculți prin casă, îi băgam în baie seara și adormeau într-o secundă. Sunt niște amintiri minunate. De fiecare dată când le făceam de mâncare, de exemplu la prânz, puneam o păturică, nu mâncau la masă, în casă, ci le puneam o păturică în alt colț din curte ca să simtă firul ierbii.
Le făceam un picnic. Și mâncau de fiecare dată în altă parte. Viața asta la țară a fost frumoasă și extraordinară.”,
a povestit Andreea Berecleanu.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Secretele Andreei Berecleanu pentru a arăta de fiecare dată impecabil. Trucurile la care apelează prezentatoarea TV. „Tristețile sau grijile se văd pe chipul nostru.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies