Andreea Esca, despre importanța sportului în viața copiilor și ce anume înseamnă pentru ea și pentru familie. “Trebuie să știi neapărat un sport de vară și un sport de iarnă.”

Andreea Esca, despre importanța sportului în viața copiilor și ce anume înseamnă pentru ea și pentru familie. “Trebuie să știi neapărat un sport de vară și un sport de iarnă.”
Andreea Esca, despre importanța sportului în viața copiilor și ce anume înseamnă pentru ea și pentru familie. “Trebuie să știi neapărat un sport de vară și un sport de iarnă.”

Andreea Esca a vorbit despre importanța sportului la copii și despre activitățile pe care fiul și fiica ei le-a desfășurat ani la rând.

Andreea Esca, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare de știri, a vorbit, în cadrul podcastului Laude-Reut ”Ce mai zici?”, despre importanța sportului în viața tinerilor și cum niciodată nu s-a gândit să lea dea scutire medicală de la ora de sport copiilor săi. Aceștia au învățat încă de mici lecții dintr-un astfel de stil și s-au obișnuit cu munca de echipă și un mod de viață sănătos.

“Mi se pare foarte grav că nu se mai face atât de mult sport în școli, spre exemplu că nu se gândesc unii părinți cât de important este sportul.

Adică eu nu i-aș fi dat niciodată scutire medicală de la sport copilului meu. Niciodată, niciodată nu mi-ar fi trecut prin cap să fac asta, pentru că mi-am dat seama cât de important e sportul. De aceea am și făcut întotdeauna sport și am îndreptat tot timpul copiii spre sport. Sportul nu este doar despre sănătate și despre cum arăți, este despre minte. Sportul te învață competiția, sportul te învață aceste antrenamente, te învață ce înseamnă să pierzi, să câștigi, ce înseamnă echipă, ce înseamnă victorie, despre asta este sportul.
Nu este despre un scor. Drept urmare, cred că trebuie să facem orice să trimitem în continuare sau să îndreptăm copii către sport, către orice sport.”,
a spus Andreea Esca.

Sporturile pe care le-au făcut copiii Andreei Esca și ce a învățat prezentatoarea de la tatăl ei

Citește și: Andreea Esca, un părinte strict! Ce educație le-a oferit jurnalista copiilor săi: „Au avut niște limite care nu au fost negociabile. Părinții nu ar trebui să fie prietenii copiilor.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea Esca și Alexia Eram
Andreea Esca și Alexia Eram[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Andreea Esca, o împătimită a petrecerilor, încă din adolescență! Sfatul prețios primit de la mama sa: „Să îmi aleg o profesie unde să fie distracție tot timpul, să râd.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta TV a vorbit despre numeroasele sporturi pe care le-a făcut fiul ei până a găsit ce anume îi face plăcere, dar și despre perioada în care fiica ei se împărțea între școală și dans sportiv. Andreea a învățat și o lecție importantă de la tatăl ei despre acest lucru.  “Îmi aduc aminte că Aris făcea foarte puțin din orice sport, nu-i mai plăcea, voia la altceva.

Eu eram cumva supărată, mi se părea că dacă te duci undeva, trebuie să te concentrezi, să fii cel mai bun în sportul respectiv, dar lui, spre exemplu, nu îi plăcea sau nu mai voia.  Insistam, insistam, că nu îmi dădeam seama că își dorește să facă altceva. Am zis că până la urmă ce contează? Contează să facă un sport. Și a făcut nu știu câte sporturi.
Alexia a făcut, țin minte, dans sportiv, extrem de greu la început pentru că nu mai putea să facă față cu școala și s-a mutat către altceva. Și tatăl meu îmi spunea de când eram mica: “Andreea, trebuie să știi neapărat un sport de vară și un sport de iarnă. Când  ajungi la facultate cu colegii, să nu te faci de râs că tu nu știi. Așa am început. Am făcut înot și schi în ideea asta.”,
a mai spus Andreea Esca.

Andreea Esca și Aris
Andreea Esca și Aris[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea Esca vorbește despre legătura dintre ea și copiii săi! Pentru ce le este recunoscătoare vedeta părinților: „Toate lucrurile pe care le-am făcut mai târziu sunt datorită părinților mei.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies