Andreea Esca, un părinte strict! Ce educație le-a oferit jurnalista copiilor săi: „Au avut niște limite care nu au fost negociabile. Părinții nu ar trebui să fie prietenii copiilor.”

Andreea Esca, un părinte strict! Ce educație le-a oferit jurnalista copiilor săi: „Au avut niște limite care nu au fost negociabile. Părinții nu ar trebui să fie prietenii copiilor.”
Andreea Esca, un părinte strict! Ce educație le-a oferit jurnalista copiilor săi: „Au avut niște limite care nu au fost negociabile. Părinții nu ar trebui să fie prietenii copiilor.”

Prezentatoarea TV a vorbit despre educația pe care le-a oferit-o copiilor săi.

Andreea Esca a făcut fără doar și poate o treabă foarte bună în meseria de părinte, deoarece le-a oferit copiilor săi o educație adecvată, iar astăzi prezentatoarea TV este extrem de mândră de Alexia și Aris, care și-au făcut la rândul lor debutul în televiziune.

Invitată în cadrul podcastului „Ce mai zici?”, Andreea Esca a vorbit despre regulile clare de la care nu s-a abătut în procesul educațional al copiilor săi.

Andreea Esca, despre importanța impunerii unor limite copiilor

Citește și: Cum a reușit Andreea Esca să păstreze echilibrul dintre viața profesională și cea personală? „Eu nu aș fi putut să îmi sacrific cariera ca să stau mai mult cu copiii.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andreea Esca, un părinte strict! Ce educație le-a oferit jurnalista copiilor săi
Andreea Esca și Aris[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Esca vorbește despre legătura dintre ea și copiii săi! Pentru ce le este recunoscătoare vedeta părinților: „Toate lucrurile pe care le-am făcut mai târziu sunt datorită părinților mei.”

Jurnalista este de părere că părinții nu trebuie să fie prietenii copiilor, ci persoane de încredere. Totodată, Andreea Esca a fost strictă în educația copiilor, iar ceea ce spunea era literă de lege.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Deși mă consider un om relaxat din foarte multe puncte de vedere, să știți că am fost foarte strictă cu copiii.

Au avut niște limite care nu au fost negociabile și nu îmi pare rău, pentru că mă uit acum la ei și sunt foarte liniștită. Nu știu să îți spun acum de vârste sau de ceva, dar oricum, dacă i-ai întreba pe ei, ar spune că am fost ceva rău de tot. Ei au avut ultimii telefon, ei au fost cei care stăteau cel mai puțin la orice petrecere, dar cred că ți-ar spune că ei ar face la fel cu copiii lor.
Țin minte că întotdeauna, de exemplu, în ceea ce o privește pe Alexia, pentru că Aris nu prea voia să iasă în perioada respectivă, adică până a împlinit 18 ani nu am avut cereri, ca să pot să resping cererea, dar Alexia voia de foarte multe ori să iasă în diverse locuri și nu eram de acord. Sau dacă eram de acord și îi dădeam o anumită oră, întotdeauna se întorcea exact la ora la care trebuia să se întoarcă.
Nu am avut situații în care să se întoarcă mai târziu sau să ne supărăm. Cred că părinții nu sunt prietenii copiilor sau nu ar trebui să fie prietenii copiilor. Cred că ar trebui să fie niște persoane în care copiii să aibă maximă încredere, să se poată duce să le povestească orice, să vorbească despre orice. Să fie cel mai de încredere om din viața lor, ca să nu le fie frică.
Trebuie să existe limite
.”, a declarat jurnalista.

Andreea Esca, un părinte strict! Ce educație le-a oferit jurnalista copiilor săi
Andreea Esca și Alexia[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ana Baniciu radiază la o lună după naștere! Cum reușește vedeta să facă față gândurilor negative, care pot apărea la proaspetele mămici: „Știu că foarte multe femei fac depresie postnatală.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies