Cum a reușit Andreea Esca să păstreze echilibrul dintre viața profesională și cea personală? „Eu nu aș fi putut să îmi sacrific cariera ca să stau mai mult cu copiii.”

Cum a reușit Andreea Esca să păstreze echilibrul dintre viața profesională și cea personală? „Eu nu aș fi putut să îmi sacrific cariera ca să stau mai mult cu copiii.”
Cum a reușit Andreea Esca să păstreze echilibrul dintre viața profesională și cea personală? „Eu nu aș fi putut să îmi sacrific cariera ca să stau mai mult cu copiii.”

Jurnalista a beneficiat de ajutorul părinților.

Andreea Esca a fost recent invitată în cadrul podcastului „Ce mai zici?”, acolo unde a oferit declarații despre viața de familie și cea profesională. Prezentatoarea TV se bucură de un succes considerabil, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, având o carieră de succes de mai bine de trei decenii, dar și o familie frumoasă și doi copii mari de care este extrem de mândră.

Andreea Esca, sprijinită de părinții săi în viața de familie

Citește și: Andreea Esca vorbește despre legătura dintre ea și copiii săi! Pentru ce le este recunoscătoare vedeta părinților: „Toate lucrurile pe care le-am făcut mai târziu sunt datorită părinților mei.”

Cum a reușit Andreea Esca să păstreze echilibrul dintre viața profesională și cea personală?
Andreea Esca alături de părinții și copiii săi [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ce scrisoare și-a transmis Andreea Esca și care sunt lucrurile din viață pentru care își mulțumește: „Te iubesc pentru că ai emoții.”

Jurnalista a dezvăluit că pentru a putea păstra echilibrul între viața de familie și cea personală și a nu-și sacrifica întreaga carieră, a beneficiat de ajutorul necondiționat al părinților săi.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„Cred că echilibrul dintre viața profesională și cea personală am putut să îl țin pentru că am avut foarte mult ajutor. Nu cred că aș fi reușit altfel. Cu siguranță că dacă nu ar fi fost părinții mei lângă mine, care să ne ajute cu absolut orice, aș fi făcut mult mai puține lucruri. Automat, cineva trebuie să se ocupe de copii, trebuie să stea cu ei, când tu nu ești acolo.

Eu nu aș fi putut să îmi sacrific cariera ca să stau mai mult cu copiii, pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac și pentru că am realizat că dacă aș fi renunțat, aș fi fost o frustrată, supărată, care nu ar fi transmis bucuria de a fi alături de copii, ci numai niște nervi că nu sunt în altă parte, ceea ce nu cred că e ok.
Cred că trebuie să fie fiecare foarte sincer cu el însuși și să își spună cu adevărat ce își dorește, fără să se gândească ce o să zică mama, ce o să zică soacra, colegii că n-am fost așa sau n-am fost invers. Cred că atâta vreme cât ești egal cu tine și înțelegi că ăsta ești, trebuie să faci așa cum simți. Pe de altă parte, timpul pe care l-am petrecut cu copiii și care nu a fost puțin.
Eu am un program în care aveam foarte mult timp pe care puteam să îl petrec cu copiii, iar timpul pe care l-am petrecut a fost întotdeauna extrem de frumos. M-am gândit tot timpul ce lucruri să facem ca să ne simțim bine, cum să îi distrez mai mult, cum să îi implic mai mult. Am reușit toate astea, dar, repet, cu foarte mult ajutor din partea părinților mei, care de fiecare dată când aveam ceva de făcut, erau acolo și nu era varianta în care ai o bonă sau un om angajat, care pleacă la o oră fixă
.”,
a declarat Andreea Esca.  

Cum a reușit Andreea Esca să păstreze echilibrul dintre viața profesională și cea personală?
Andreea Esca[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Dana Roba o critică dur pe Emily Burghelea după accidentul din Mauritius: ”Mi se pare penibil să te pozezi cum ești accidentată”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies