Andreea, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a vorbit despre relația cu Ștefan Manolache: „Dacă mi-o iau, e treaba mea!”

Andreea
Andreea a fost iubita lui Cristian Marinescu

Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și Ștefan Manolache au vorbit despre relația lor.

Ștefan Manolache și Andreea, fostă concurentă a show-ului Puterea Dragostei s-au afișat de curând împreună, după ce relația dintre Eva Zăhărescu, fiica Andreei Berecleanu și Ștefan s-a terminat brusc.

Tânărul „don-juan”, așa cum este poreclit în showbiz, a avut numeroase relații cu femei celebre din România, care nu au avut finaluri tocmai liniștite. Internauții s-au grăbit să o avertizeze pe noua cucerire a lui Ștefan că lucruri s-ar putea termina într-un mod neplăcut ți în cazul ei.

Andreea le-a oferit însă un răspuns neașteptat, spunân că, în cazul în care „și-o va lua”, își va asuma acest lucru și va merge mai departe.

„Am deschis și eu acum Instagramul și am văzut niște mesaje. Băi, mă minunați! Unele dintre voi sunteți atât de frustrate sau nu aveți ce face, nu aveți ocupație că altfel nu-mi explic. Nu aveți și voi familie, iubit, un loc de muncă, ceva?! Ce vă interesează atât de mult de ce fac eu sau ce face Ștefan.

Nu e treaba voastră! Dacă mi-o iau e treaba mea”,   a declarat pe rețelele de socializare Andreea, fosta concurentă de la Puterea dragostei. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Andreea, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a vorbit despre relația cu Ștefan Manolache: „Dacă mi-o iau e treaba mea!”

Citeste si: Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit! Cum s-a afișat fiica Andreei Berecleanu după separare

Ștefan Manolache, adevărul despre imaginea de „don-juan”

Ștefan Manolache s-a decis să înfrunte criticile și să vorbească despre motivele pentru care a fost catalogat drept „băiat rău”. Acesta a explicat de ce a decis să facă anumite alegeri atunci când „era mai micuț”.

„Hai să-ți zic ceva, că văd că te consumi cu treburile astea cu gura lumii.

Ideea e următoarea, când eram mai micuț, pe la începuturile mele, începuse lumea să vorbească că există un Manolache care face, care drege....într-un final se ajunsese să se creeze o imagine în jurul meu, de bad boy (în traducere: de băiat rău). Într-adevăr eu făceam niște chestii, dar le făcea la un nivel foarte mic și se exagera și mie mi-a convenit pentru că ajunsesem să nu-mi mai fie mie frică de anumite chestii”,  a coninuat Ștefan Manolache,  pe InstaStory-ul ei. 

Andreea, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a vorbit despre relația cu Ștefan Manolache: „Dacă mi-o iau e treaba mea!”

Citeste si: Ștefan Manolache se iubește cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei după despărțirea de fiica Andreei Berecleanu



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies