Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit! Cum s-a afișat fiica Andreei Berecleanu după separare

Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit
Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit

Cei doi tineri au descis să pună capăt relației când toți se așteptau mai puțin! Cum a fost surprins Ștefan Manolache la scurt timp după despărțire

Fiica Andreei Berecleanu și Ștefan Manolache au pus capăt poveștii de dragoste la doar trei luni distanță de la prima apariție publică, moment în care toți fanii lor au rămas uimiți să vadă cât de repede se pot schimba lucrurile între cei doi tineri. Se pare că în acest caz a fost vorba doar de aparențe, asta pentru că Ștefan și Eva și-au spus „Adio!” și amândoi au plecat pe drumuri separate.

Mai mult, tânărul s-ar fi refăcut destul de rapid după despărțire, astfel că deja se întâlnește cu o fostă concurentă a emisiunii Puterea Dragostei. Pe de cealaltă parte, fiica Andreei Berecleanu s-a distrat de minune în weekend la propria zi de naștere.

Citeste si: Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit! Mesajul neașteptat din partea Mellinei de la Survivor: „Soțul tău mi-a umplut...”

Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit
Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Povestea lor de iubire s-a încheiat la doar trei luni de la primele apariții în public, când păreau că se iubesc enorm, dar ceea ce i-a uimit pe toți a fost schimbarea radicală pe care a făcut-o Ștefan. Se pare că fostul iubit al Andreei Antonescu ar avea deja o relație cu o altă domnișoară, ce a participat la Puterea dragostei. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Neînțelegeri între Mariana și Mădălina de la Puterea dragostei! Ce s-a întâmplat cu prietenia dintre cele două

Chiar dacă au luat-o pe drumuri separate, Eva a avut totuși un motiv de bucurie. Duminca trecută, frumoasa tânără a împlinit 20 de ani, iar cu această ocazie a petrecut alături de prietenele ei într-un club din București, astfel că nu a fost nici urmă de Ștefan.

Pentru acest eveniment, Eva a optat să se îmbrace într-un top negru și o fustă din paiete pe care a înlocuit-o ulterior cu o pereche de pantaloni în aceeași idee.

Citeste si: Bianca Comănici are un nou iubit! Ce spune bruneta despre cel care a făcut-o să zâmbească din nou: „Îl ador!”

Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit
Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ștefan Manolache se iubește cu o fostă concurentă de la Puterea dragostei

Andreea, fosta iubită a lui Cristian Marinescu, este cea care i-ar fi furat inima fostului reporter. Cei doi nu își ascund deloc sentimentele, astfel că tânăra a pus un selfie cu ei doi din mașină, iar el o fotografie în care ea îi ține mânile pe picior.

Citeste si: Liviu Vârciu, ultimele pregătiri pentru botez! Când va avea loc evenimentul mult așteptat

Ștefan Manolache se iubește cu o fostă concurentă de la Puterea dragostei
Ștefan Manolache se iubește cu o fostă concurentă de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Ștefan Manolache a cucerit mai multe femei celebre din România. În trecut, bărbatul s-a iubit cu Andreea Antonescu, Ioana Grama, dar și cu Silvia, câștigătoarea primul sezon de la „Bravo, ai stil!”. Se spune că pe Ioana a cerut-o de soție și chiar a făcut un tatuaj care să o reprezinte pe bloggerița urmărită de sute de mii de oameni. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cristian Marinescu de la Puterea dragostei, mărturisiri emoționante despre relația cu Maria: „Eram îndrăgostiți unul de altul!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies