Liviu Vârciu, ultimele pregătiri pentru botez! Când va avea loc evenimentul mult așteptat

Liviu Vârciu și Anda Călin se pregătesc de nuntă!
Liviu Vârciu și Anda Călin se pregătesc de nuntă!

Liviu Vârciu și-a surprins din nou fanii cu ultimele dezvăluiri din viața lui! Cunoscutul prezentator TV este mai mult decât pregătit pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața sa.

Liviu Vârciu şi Anda Călin formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă românească, iar acum, după mai bine de cinci ani de relație, se pregătesc de un eveniment major din viața lor. Prezentatorul TV le-a spus fanilor de pe Instagram că deja au început pregătirile pentru fericitul eveniment.

Citeste si: Brigitte Pastramă, declarații la doi ani după ce a pierdut sarcina: „Așa a vrut Dumnezeu”

În toată perioada lor de relație, cei doi au întâmpinat nenumărate momente dificile soldate cu certuri, împăcări și despărţiri, dar cel mai important lucru este că au reușit să depășească situațiile, dovedind în final că dragostea le poate învinge pe toate. 

Liviu Vârciu și Anda Călin se pregătesc de nuntă!
Liviu Vârciu și Anda Călin se pregătesc de nuntă![Sursa foto: Instagram]

Ziua în care se va desfășura marele eveniment

Liviu Vârciu a împărtășit cu urmăritorii lui momentele în care se pregătește de botez, filmându-se în timp ce își căuta ținuta potrivită și la degustarea meniurilor.

Mai mult, în videoclipul respectiv, prezentatorul apare cu Nicuşor Stan, prietenul său, dar şi cu patronul unor locaţii de lux de la marginea Capitalei, acolo unde va avea loc botezul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Iancu Sterp și Bianca Comănici, primele reacții după o perioadă lungă în care nu s-au văzut: „Mi-a fost dor de tine”

„O să vedeţi vineri ce se va întâmpla. De fapt o să fie evenimentul anului. Eu împreună cu echipa mea o să facem ce nu am făcut până acum niciodată”, a menționat acesta.

Liviu Vârciu, detalii despre mama copiilor lui

Prezentatorul TV se mândrește cu Anda, cea care i-a fost alături mereu și despre care afirmă că este cea mai inteligentă persoană pe care o cunoaște.

„Femeia scai pe mine. Femeia, lipitoare profesionistă. Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, va jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.

Citeste si: Bat clopotele de nuntă? Laurette și fotbalistul Magaye Gueye vor să treacă la pasul următor: „Avem și planuri de viitor!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Liviu Vârciu și Anda Călin se pregătesc de nuntă!
Liviu Vârciu și Anda Călin se pregătesc de nuntă![Sursa foto: Instagram]

Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim.

Citeste si: Neînțelegeri în noul sezon Puterea dragostei! Radu o acuză pe Adriana că are iubit în afara casei: „Altele au deja gagic acasă și au intrat aici!”

Anda chiar m-a suportat. Eu sunt un om dificil, nervos, mama dacă îmi spune „Băi mamă, prea o…”. De un an de zile am început să ne sudăm, să mai lase şi ea de la ea. Că nu lasă moldoveanca neam.”, povestea Liviu Vârciu.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine a spus pentru prima oară „Adio!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies