Bat clopotele de nuntă? Laurette și fotbalistul Magaye Gueye vor să treacă la pasul următor: „Avem și planuri de viitor!”

Bat clopotele de nuntă? Laurette și fotbalistul Magaye Gueye vor să treacă la pasul următor: „Avem și planuri de viitor!”
Bat clopotele de nuntă? Laurette și fotbalistul Magaye Gueye vor să treacă la pasul următor: „Avem și planuri de viitor!”

Laurette face noi dezvăluiri despre relația sa cu fotbalistul Magaye Gueye! Sunt pregătiți cei doi de nuntă?

După ce ar fi fost bătută de Marian Tătic într-o cameră de hotel din București, Laurette pare că și-a revenit în totalitate și este pregătită să acorde o a doua șansă poveștii sale de dragoste.

După cum spune chiar ea, fotbalistul Magaye Gueye o face fericită în fiecare zi, iar pentru asta mulatra este pregătită să treacă la pasul următor, afirmând faptul că au mari planuri de viitor împreună.

Citeste si: Lidia Buble și actorul Harlys Becerra nu se mai ascund! Prima imagine cu cei doi îndrăgostiți din vacanța în Ibiza

Ce se întâmplă între Laurette și Magaye Gueye
Ce se întâmplă între Laurette și Magaye Gueye[Sursa foto: Instagram]

„Este un fotbalist foarte bun și chiar e un băiat foarte, foarte talentat. Avem și planuri de viitor. (…) Planuri serioase, da. Dar nu vreau să discut despre relația mea. Am avut și perioade grele, dar important este când ai perioade grele în viață să te ridici mai puternică decât ai fost.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În primul rând este Dumnezeu care ne ajută, pentru că fără el nu faci nimic, dar la un moment dat în viață Dumnezeu pregătește pentru tine o persoană potrivită care îți apare în viață atunci când te aștepți mai puțin”, a dezvăluit frumoasa mulatră în cadrul unei emisiuni televizate.

Citeste si: Elena Ionescu are planuri mari de viitor! Vedeta se gândește la căsătorie: „Sper că există jumătatea mea!”

Laurette și Magaye Gueye, surprinși în ipostaze intime la munte

La începutul anului, Laurette și fotbalistul au fost acompaniați în escapada lor la munte de una dintre prietenele frumoasei mulatre, iar scenele în care au fost surprinși cei trei i-au uimit pe fani.

Într-o seară, vedetele au decis să se relaxeze în jacuzzi-ul de la hotelul în care erau cazați, iar pentru că erau singuri, senegalezul le-a îndemnat pe cele două prietene să-și arate formele în toată splendoarea lor.

Citeste si: Neînțelegeri în noul sezon Puterea dragostei! Radu o acuză pe Adriana că are iubit în afara casei: „Altele au deja gagic acasă și au intrat aici!”

Ce se întâmplă între Laurette și Magaye Gueye
Ce se întâmplă între Laurette și Magaye Gueye[Sursa foto: Instagram]

După scenele de la hotel, fotbalistul a făcut câteva afirmații mai puțin plăcute, însă Laurette a sărit în apărarea lui și a spus că Magaye Gueye este mai glumeț din fire. 

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în... de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt... mele, ai văzut?! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”,

spunea el într-o filmare prezentată de  prosport.ro  



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Lola Crudu de la Survivor România s-a căsătorit George, alesul inimii ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies