Neînțelegeri între Mariana și Mădălina de la Puterea dragostei! Ce s-a întâmplat cu prietenia dintre cele două

Mariana și Mădălina de la Puterea dragostei
Mariana și Mădălina de la Puterea dragostei

Fostele concurente ale emisiunii de la Kanal D nu mai sunt la fel de apropiate ca înainte, iar vestea care i-a uimit pe fani a fost dată chiar de una dintre ele!

Cele două tinere s-au cunoscut pentru prima oară în casa Puterea dragostei și chiar din primele episoade s-a putut observa o oarecare apropiere între ele. Ei bine, lucrurile au mers perfect o bună perioadă de timp, iar asta datorită faptului că fetele erau de nedespărțit. În momentul în care Mădălina a plecat din competiție, situația s-a schimbat. Bruneta s-a îndrăgostit iremediabil de George, alături de care a decis să își continue povestea în afara concursului.

Citeste si: Cristian Marinescu de la Puterea dragostei, mărturisiri emoționante despre relația cu Maria: „Eram îndrăgostiți unul de altul!”

Mariana de la Puterea dragostei
Mariana de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

De curând, Mariana Danilenco a inițiat o sesiune de Q&A pe contul său de Instagram, iar printre curiozitățile internauților s-a numărat și relația sa actuală cu Mădălina. Așadar, Mariana a confirmat că nu a mai ținut legătura cu prietena ei bună din perioada competiției Puterea Dragostei și asta pentru că s-ar fi simțit pur și simplu „uitată”, sentiment pe care l-ar fi avut pe de cealaltă parte și

Mădălina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Întrebare pe care a primit-o în sesiunea de Q&A:  „Tu mai ai vreo treabă cu Mădălina? Serios... Oamenii care vă plac merită sinceritate”

Răspunsul Marianei nu a întârziat să apară:  „Am văzut că s-a vorbit despre faptul că nu am căutat-o când s-a simțit rău.

Îmi pare rău, nu ar trebui să caut doar eu lumea și eu am avut momente când nu am fost bine, nu am primit un mesaj de la nimeni. Am și eu problemele mele... Eu nu am să insist să vorbească nimeni cu mine, respect alegerile oamenilor... Așa cum alții așteaptă să fie căutați, la fel probabil aștept și eu...”.

Citeste si: Ile de la Puterea dragostei, dezvăluiri uimitoare din trecutul ei: „La vârsta de 7 ani cerșeam, iar acum la 24 am ajuns să fiu eu”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mariana, despre prietenia cu Mădălina
Mariana, despre prietenia cu Mădălina[Sursa foto: Instagram]

Mariana a vorbit cu sinceritate despre cuplurile de la Puterea dragostei

Mariana Danilenco a mărturisit în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru WOWbiz.ro că nu crede în multe dintre cuplurile care au ajuns împreună în Marea Finală Puterea dragostei, sezonul 3. 

„Multe din persoanele care sunt și acum împreună sunt doar de fațadă. Imediat după ce o să se termină finala, după ce o să primească premiul, o să ne vedem fiecare de treaba noastră.

Eu nu îi văd împreună( n.r.- Maria și Marinescu).  Sunt persoane total diferite. E clar că nu se gândește pe viitor la ceva și relația nu are stabilitate",  a declarat aceasta.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Valentin Sanfira și Codruța își anulează nunta pentru a doua oară: „Trebuie să refacem invitațiile”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies