Andreea Lodba, Aurica, din “Moldovenii”, un diagnostic gresit i-a schimbat radical viata! "M-au suspectat de cardiopatie ischemica nedureroasa, desi am practicat sport de performanta"

Andreea Lodba, Aurica, din “Moldovenii”, un diagnostic gresit i-a schimbat radical viata!
Andreea Lodba, Aurica, din “Moldovenii”, un diagnostic gresit i-a schimbat radical viata! "M-au suspectat de cardiopatie ischemica nedureroasa, desi am practicat sport de performanta"

Andreea Lodba, Aurica, din “Moldovenii”, un diagnostic gresit i-a schimbat radical viata! "M-au suspectat de cardiopatie ischemica nedureroasa, desi am practicat sport de performanta"

Andreea Gabriela Lodba este actrita care da viata personajului Aurica, din serialul "Moldovenii", care va fi difuzat la Kanal D, din aceasta toamna. Tanara actrita, exuberanta si foarte talentata, in varsta de 23 de ani, nu si-a inchipuit ca va ajunge sa isi schimbe radical viata. Fosta atleta de performanta, Andreea este in prezent specialist marketing la o multinationala si, ocazional in weekenduri, arbitru de fotbal.

Tanara a inceput sa cocheteze cu actoria din curiozitate dupa ce a incercat mai multe “drumuri” in viata.

A dorit sa devina politista si si-a incercat norocul la Academia de Politie, insa a fost suspecta ca ar avea o problema cardiaca, ceea ce s-a dovedit ulterior a fi un diagnostic gresit.

"Am fost dezamagita. M-au suspectat de cardiopatie ischemica nedureroasa, desi am practicat sport de performanta. Apoi mi-am dorit sa devin kinetoterapeut. In al doilea an de facultate, cand am inceput practica, mi-am dat seama ca nu e chiar asa usor.

Nu ma vedeam in urmatorii 40 de ani lucrand in acest domeniu. Veneau oameni cu traumatisme de tot felul si … am renuntat. M-am angajat intr-o multinationala, la marketing. Imi place ceea ce fac",  povesteste Andreea Lodba.

Serialul de comedie “Moldovenii” va putea fi urmarit in aceasta toamna, la Kanal D

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De Iulian Mehedint, interpretul personajului Cornel, din serialul "Moldovenii" o leaga o stransa prietenie, acesta fiind cel care i-a schimbat, intr-o mica masura, drumul in viata si a dus-o spre zona artistica, adresandu-i o simpla invitatie de a aparea intr-un clip.

Ambitioasa din fire,  Andreea Lodba a dovedit ca poate reda un personaj inspirat din modelele copilariei, recognoscibil, din viata de zi cu zi, asa cum este Aurica, personajul interpretat de tanara, in serialul "Moldovenii".

"Am bunici la tara, am crescut pe langa ei. Am vazut trasaturile femeii din mediul rural si comportamentul lor si de acolo m-am inspirat",  spune Andreea Lodba.

Nu pierdeti, in aceasta toamna, la Kanal D, "Moldovenii", o comedie spumoasa care va  da dependenta!     

Citeste si: Incredibil, cum vorbeşte Bogdan Mocanu despre Andreea Mantea când crede că nu-l aude nimeni! "Adevărul tăios" EXCLUSIV!

Citeste si: 10 lucruri pe care nu le știai despre deochi. Ce trebuie să faci ca să te alungi deochiul

Citeste si: Adela Popescu și-a retras băiețelul cel mare de la grădiniță. Motivul pentru care a luat această decizie

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies