Andreea Mantea a spus tot adevărul: „La capitolul iubire stau foarte bine"

andreea mantea despre iubit
Andreea Mantea recunoaște că pe primul plan se află băiețelul ei

Andreea Mantea dă cărțile pe față și recunoaște că pe plan sentimental stă foarte bine. Ce spune frumoasa vedetă?

Andreea Mantea a fost întotdeauna genul de persoană care să nu dea toate amănuntele private din viața ei, cu toate că are o emisiunea care-i expune fiecare părticică trăită. Acum, frumoasa vedetă a vrut să fie cât mai sinceră față de fanii ei și a mărturisit că iubește și este iubită.

Andreea Mantea a spus adevărul despre viața personală

Andreea Mantea le-a povestit tuturor despre faptul că viața ei personală este cât se poate de bună la momentul actual, dat fiind faptul că și-a găsit dragostea.

 „Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important.

Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a dezvăluit Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Mantea, însărcinată pentru a doua oară? „Graviduță frumoasă...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

andreea mantea despre iubit
Andreea Mantea recunoaște că pe primul plan se află băiețelul ei[Sursa foto: Instagram Andreea Mantea]

Frumoasa vedetă a dorit să vorbească sincer și deschis cu fanii de pe rețelele de socializare, acolo unde are mii de aprecieri în fiecare zi.

Citeste si: Alina Laufer a născut prematur! Cum se simte proaspăta mămică?

andreea mantea despre iubit
Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz și nu este de mirare că nu-i lipsește iubirea celor din jur[Sursa foto: Instagram Andreea Mantea]

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare.

Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens. E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să «gândim» foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul”, mai spune Andreea Mantea.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Mantea, test de groază pentru Minodora: ”Regulile acestui joc sunt foarte simple…”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies