Andreea Mantea, bonă din întâmplare? Mihai Mitoşeru i-a copt-o!

Andreea Mantea, bonă din întâmplare? Mihai Mitoşeru i-a copt-o!
Andreea Mantea, bonă din întâmplare? Mihai Mitoşeru i-a copt-o!

Sambata, la “Se striga darul”, se incing spiritele intre cei doi prezentatori, in batalia cuferelor

Mihai Mitoseru si Andreea Mantea vor da batalia cuferelor, maine seara, incepand cu ora 20:00, intr-o noua editie a emisiunii „Se striga darul”, difuzata la Kanal D! Mihai doreste sa isi ia revansa in fata colegei de emisiune, care reuseste ca in fiecare editie sa ii puna bete in roate, avand, astfel, un avantaj considerabil in fata lui, in ceea ce priveste colectarea zestrei pentru mireasa.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 7- 13 iulie. Unele zodii se întorc la fostele iubiri. Căldura de afară ne face mai pasionali și visători- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Doamne, cât a slăbit Dana Roba! Cum a reușit să dea jos peste 18 kilograme în trei luni- proba blugilor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Victor Slav și tatăl lui, în premieră la TV! "A fost de mic cuminte și înțelegător. Nu puteam să fiu rău cu el, că începea să plângă"

Astfel, Mitoșeru a dat un anunț de căutare de loc de muncă pentru Andreea Mantea; iar telefoanele au început să sune fix în toiul pregătirilor de nuntă și al strângerii zestrei. Asta a pătit focoasa bruneta tocmai în comuna Ciuperceni, din Teleorman, acolo unde Irinel Tudorică, șofer de meserie, o ia de nevastă pe Oana, casnica, din satul Poeni.

„E o greseala.

Nu sunt bona, nu stiu cine a pus numarul meu in anunt”,  se apara Andreea Mantea cand incep sa o sune potentialii „clienti”. In tot acest timp, Mihai Mitoseru isi freaca mainile bucuros, dar nici nu stie ce urgie il asteapta. 

Cât de multă zestre au strâns cei doi prezentatori și dacă Andreea Mantea a intrat in randul bonelor, aflati sâmbătă, urmarind  „Se strigă darul”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Dani Oțil, PRIMA imagine alături de noua iubită: „În sfârşit, lumea credea că ţii doliu după Mihaela!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies