Andreea Mantea, decizie radicală după zvonurile că este gravidă: „Am stat și m-am gândit...”

Andreea Mantea, decizie radicală după zvonurile că este gravidă
Andreea Mantea, decizie radicală după zvonurile că este gravidă

Celebra prezentatoare de televiziune are planuri mărețe pentru anul 2022! Iată cum vrea să își schimbe Andreea Mantea viața

În această perioadă, toate privirile sunt ațintite asupra Andreei Mantea, îndrăgita prezentatoare de la Kanal D despre care se crede că ar fi din nou însărcinată. Superba brunetă este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde publică multe fotografii din viața ei personală, majoritatea fiind cu David, unicul ei băiat. Zvonurile presupusei sarcini au apărut după ce vedeta a încărcat pe profilul ei mai multe poze cu ea în care i se văd foarte bine formele voluptoase, însă fanii au observat cu totul altceva în zona abdomenului.

Citeste si: Andreea Mantea: “M-a dat peste cap complet. (…) Am plâns! Dar e un plâns eliberator”

Andreea Mantea, decizie radicală după zvonurile că este gravidă
Andreea Mantea, decizie radicală după zvonurile că este gravidă[Sursa foto: Instagram]

Andreea Mantea, decizie radicală după zvonurile că este gravidă

Ulterior, vedeta de la Kanal D a recunoscut că nu se pune problema să fie gravidă, fiind vorba doar despre câteva kilograme în plus care îi dau mari bătăi de cap.

Din această cauză, Andreea Mantea și-a anunțat toți fanii de pe rețelele de socializare că a luat o decizie radicală, menită să-i schimbe cu totul stilul de viață!   

„Am stat și m-am gândit. Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punct de vedere al alimentației.

Aici este o mare problemă(...) Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu pot să mai fiu așa cum eram. Nu pot. Cei care mă cunosc știu că eu puteam să mănâc cinci cutii de pizza fără să se vadă.

Eram foarte ok și eram invidiată atunci, ba chiar certată. Acum e altfel. Mă rog, amănunte! Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața.(...) După rău vine bine! Am încercat să vă împărtășesc aceste gâduri ale mele și sper să ajung la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo.

Am început deja de două zile să mănânc sănătos, să beau ceaiuri", a explicat Andreea Mantea la InstaStory. 

Citeste si: Andreea Mantea, asaltată cu mesaje de felicitări pentru sarcină după ce şi-a arătat ţinuta de Revelion: „Este evident că ai vreo 5 luni”. Cum a reacționat vedeta

Andreea Mantea, decizie radicală după zvonurile că este gravidă
Andreea Mantea, decizie radicală după zvonurile că este gravidă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Andreea Mantea, mesaj dur după zvonurile că ar fi din nou însărcinată

Toate zvonurile au plecat de la o fotografie publicată de ea pe Instagram în care în zona burticii se vedea o umflătură care a dus cu gândul imediat la o posibilă sarcină. La câteva ore distanță, în spațiul public circulau deja zvonuri conform cărora aceasta ar fi gravidă, însă este vorba despre cu totul altceva.

Andreea Mantea a luat atitudine și a explicat, în fața tuturor, că nu este vorba despre un viitor copil, ci doar despre câteva kilograme în plus de care vrea să scape cât mai repede posibil.

„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație. Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă. Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată.

Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeți-mă. De doi ani încoace, mă, de doi ani… nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a răbufnit Andreea Mantea pe Instagram.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Mantea, despre sumele uriașe câștigate din televiziune! Ce a făcut vedeta cu banii: „Mare greșeală am făcut...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies