Andreea Mantea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi! Prin ce trece prezentatoarea TV: „Nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”

Andreea Mantea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi!
Andreea Mantea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi!

Vedeta de la Kanal D a oferit detalii neștiute din viața ei! Cu ce probleme de sănătate se confruntă de o bună perioadă de timp

Andreea Mantea s-a aflat, în ultima perioadă de timp, în mijlocul unor controverse legate de faptul că ar fi însărcinată și nu recunoaște public, însă a ieșit în față și a vorbit foarte deschis despre acest lucru. Imaginile postate de vedeta de la Kanal D pe conturile de socializare au stârnit nenumărate reacții din partea urmăritorilor săi care cred că este pe cale să devină din nou mămică, însă lucrurile stau, de fapt, altfel.

Andreea Mantea a recunoscut că este vorba despre câteva kilograme în plus pe care vrea cu orice preț să le dea jos, însă la mijloc se află o problemă mai mare, legată de starea ei de sănătate. Iată cu ce se confruntă superba brunetă de mai mult timp:

Citeste si: Andreea Mantea, decizie radicală după zvonurile că este gravidă: „Am stat și m-am gândit...”

Andreea Mantea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi!
Andreea Mantea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi![Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea Mantea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi

În cadrul unei emisiuni la care a fost prezentă în urmă cu mai multe săptămâni, Andreea Mantea a recunoscut că se confruntă cu o boală autoimună care o împiedică să își mențină greutatea la un procent normal și că are anumite alergii la alimente, drept pentru care este nevoită să ia pastile toată viața.

Învitată în platoul „Teo Show”, vedeta de la Kanal D a vorbit mai pe larg despre acest subiect, moment în care nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi: „ Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am.

Pe lângă asta, mai am și niște alergii.
 

Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi(...) Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Am o afecțiune și punct. E acolo, trăiesc cu ea, nu vreau să mă gândesc. Vreau să trăim optimist. De o viață eu mănânc orice și de oriunde.  De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele.", a povestit Andreea Mantea în emisiunea menționată anterior.

Citeste si: Andreea Mantea, asaltată cu mesaje de felicitări pentru sarcină după ce şi-a arătat ţinuta de Revelion: „Este evident că ai vreo 5 luni”. Cum a reacționat vedeta

Andreea Mantea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi!
Andreea Mantea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi![Sursa foto: Captură YouTube]

Mai mult decât atât, cunoscuta prezentatoare de televiziune a spus că afecțiunea de care suferă nu este singura problemă care îi răpește zâmbetul de pe chip în fiecare zi. Ea a mărturisit că nu a mai avut puterea de face schimbări în viața ei, asta din cauza unei situații recente care a afectat-o considerabil: „Lăsând la o parte această condiție, nu aveam starea și puterea necesară.

La un moment dat, în viața oricărui om apare o persoană sau o situație care te pune la pământ, fie ceva grav în familie, fie o relație toxică, fie ceva care te pune la pământ. După ce te pune la pământ, mai calcă și peste tine și te bagă acolo cu totul. Nu vreau să vorbesc despre asta. Am reușit să mă eliberez și m-am ridicat un pic.  

Am văzut ce se întâmplă în jurul meu și trebuie să lucrez la mine. Mi-am dorit foarte mult să vin astăzi să le zic persoanelor care sunt într-adevăr mai plinuțe să nu bage în seamă nimic din ce li se spune. Sunteți minunate așa cum sunteți. Dacă simțiți nevoia să faceți mișcare, faceți mișcare. Acum sunt foarte fericită, sunt foarte bine. E foarte plăcut când scoți capul din pământ. Mi-a luat câteva luni bune să ajung aici", a mai spus ea, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Citeste si: Andreea Mantea, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre bătăile primite când era însărcinată: „Dacă i se mai făcea o plângere urma să fie arestat"

Sora Andreei Mantea, singura persoană care îi este alături

Un mesaj de-a dreptul emoționant primit de la sora ei a ajutat-o enorm să iasă din starea în care se află de câteva luni bune, spune Andreea Mantea. Rândurile scrise de ea au reprezentat un impuls care i-a deschis ochii, realizând totodată că fiecare persoană duce o luptă interioară.

„Am primit un mesaj de la sora mea într-o zi, l-am citit, am plâns și pur și simplu mi-a deschis ochii. Sfaturi primești mereu, dar este un moment când în viața fiecărui om apare cineva sau ceva care te face să deschizi ochii.

În viața fiecărui om există ori o relație nefericită, o căsnicie toxică, o problemă în familie, trebuie doar să înțelegem că suntem singuri pe acest pământ. Nu poți să tragi pe nimeni de mânecă”, a încheiat Andreea Mantea.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Andreea Mantea este gravidă pentru a doua oară? Ce spune celebra prezentatoare

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Andreea Mantea s-a filmat complet nemachiată! Cât de frumoasă este!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies