Andreea Mantea, primele declarații despre căsătorie: „Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită”

Andreea Mantea
Andreea Mantea a vorbit despre casatorie

Ce spune Andreea Mantea despre căsătorie, dar și despre relația cu fiul său. Cum reușește micuțul să îi însenineze fiecare zi.

Andreea Mantea este o femeie împlinită și se declară extrem de fericită de fiecare dată când este întrebată de viața sa personală.
Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Casa iubirii” are un băiețel pe care și l-a dorit extrem de mult, precum și un iubit care a apărut în viața sa la momentul potrivit și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

În cadrul unui interviu, Andreea Mantea a fost întrebată când urmează să se căsătorească, iar răspunsul său nu a întârziat să apară:

Citeste si: Andreea Mantea, primele dezvăluiri despre Casa iubirii: "Ne ferim de suferință, de gelozie, de neîncredere, dar dacă nu le trăim nu avem cum să simțim iubirea cu adevărat"

„De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni.

Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există. În viață, trebuie să avem un echilibru în toate. Ori, eu dacă sunt împlinită, nu pot să fiu "mega" împlinită. Sau "foarte" împlinită. O să fie un dezechilibru și nu îmi place”, a dezvăluit Andreea Mantea pentru click.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce spune Andreea Mantea despre concurenţii reality show-ului “Casa iubirii”

Andreea Mantea, dezvăluiri amuzante despre fiul său, David

Cât despre relația cu fiul său, David, frumoasa vedetă spune că este foarte glumeț și că are mereu niște replici savuroase:

Andreea Mantea
Andreea Mantea este extrem de mândră de fiul său, David[Sursa foto: Instagram]

„Este un hoțoman (râde). Uite, îmi pare rău că nu m-am gândit să las și alte cadre cu el, gândindu-mă că, totuși, este prea mic.

O să zică lumea că este prea obraznic. Lumea nu înțelege că el e foarte liber în exprimare și are o astfel de personalitate. David este un sarcastic și jumătate. El e foarte haios și foarte glumeț. "Ieri mi-a intrat în cască? Te-ai plictisit! Vezi că se vede". Te înțeapă. Mai era o gogoașă, ieri, și am vrut să mă apropii de gogoașă. "Mamă, nu! Mamă, uite-te și în oglindă înainte să o iei, că: dietă!"”, a mai spus Andreea Mantea, pentru aceeași sursă, recunoscând că este foarte împlinită în acest moment.

„Eu, foarte bine. Fără dragoste nu pot exista pe acest pământ”.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies