Andreea Mantea se vede, din nou, mămică! „Mi-aș dori tare mult o fetiță”

Andreea Mantea se vede, din nou, mămică! „Mi-aș dori tare mult o fetiță”
Andreea Mantea se vede, din nou, mămică! „Mi-aș dori tare mult o fetiță”

În câteva postări pe InstaStory, Andreea Mantea a povestit că își mai dorește un copil!

Andreea Mantea este o binecunoscută prezentatoare de televiziune cunoscută publicului larg de încă de la o vârstă fragedă. A prezentat numeroase emisiuni  urmărite de milioane de telespectatori și acum are propria emisiune unde o poți cunoaște pe Andreea Mantea cu bune și cu rele, cu zâmbete sau cu plânsete. “Trăiri cu Andreea Mantea” este cu siguranță emisiunea ei de suflet pentru că alături de băiețelul ei, David, cutreieră țara în lung și-n lat.

Pentru David a renunțat să mai prezinte emisiunea Puterea Dragostei care se filma chiar în Turcia. Frumoasa brunetă în vârstă de 34 de ani a devenit mămica lui David Andrei Mantea în urmă cu aproape 6 ani.

Andreea Mantea își dorește cu ardoare o fetiță!

În câteva postări pe InstaStory, Andreea Mantea a răspuns curiozităţilor pe care le au urmaritorii ei în ceea ce privește viața vedetei de televiziune.

În ultima perioada, mai mulți s-au întrebat dacă Andreea Mantea este sau nu însărcinată. Când a aflat pentru prima dată că este însărcinată, a trăit mult cu senzația că o să fie o fetiță și nu un băiețel. „Mi-aș dori tare tare mult o fetiță, mult de tot. Oricum eu primele două luni am crezut că am fetiță. Mă rog, așa am crezut…așa am simțit și-mi doream…”, a povestit pe Instragram.

Citeste si: Andreea Mantea, însărcinată pentru a doua oară? „Graviduță frumoasă...”

Andreea Mantea se vede și mamă de fetiță!
Andreea Mantea si Leea[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Mantea a făcut o destăinuire bombă! "Eu m-am îndrăgostit iremediabil! Vreau o fetiță!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Într-o emisiune recentă a ei, a povestit că își dorește foarte mult o fetiță, exact când a fost în vizită la nașii lui David de botez: “Eu am văzut-o pe Leea de două

ori în viața mea… când s-a născut, apoi am mai venit eu în vizită la voi și a treia oară la mine acasă… Eu m-am îndrăgostit iremediabil! VREAU O FETIȚĂ!”

Pentru a nu mai lăsa lucrurile neclarificate, la întrebarea despre sarcină, Andreea Mantea a răspuns franc: „Nu, nu, nu. Nu sunt însărcinată. Știu că nu mă crede nimeni, dar ce să fac? Am niște probleme de sănătate”.

De cele mai multe ori, prezentatoarea a fost foarte sinceră și a oferit răspunsuri clare și ferme în ceea ce privește viața ei amoroasă, doar că acum trăiește o altă etapă și nu  vrea să mai vorbească deschis despre planul sentimental. Cu puțin timp în urmă, câteva persoane apropiate ei au oferit câteva detalii despre iubitul Andreei Mantea.

Andreea Mantea se vede și mamă de fetiță!
Andreea si David Mantea [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Andreea Mantea a plâns de fericire în cel mai nou episod "Trăiri, alături de Andreea Mantea": "E fetiță"

Cine este iubitul Andreei Mantea?

„Andreea are iubit, de 4-5 ani și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist.

Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine.

Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au comentat câteva surse pentru playtech.ro.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies