Andreea Marin a fost la un pas de sinucidere. „A fost cumplit. Nu mai gândeşti corect şi simţi că vrei să pui capăt acelei suferinţe“ VIDEO

Andreea Marin a fost la un pas de sinucidere. „A fost cumplit. Nu mai gândeşti corect şi simţi că vrei să pui capăt acelei suferinţe“ VIDEO
Andreea Marin a fost la un pas de sinucidere. „A fost cumplit. Nu mai gândeşti corect şi simţi că vrei să pui capăt acelei suferinţe“ VIDEO

Fosta prezentatoare TV Andreea Marin (44 de ani) a dezvăluit că a fost la un pas de sinucidere, însă ceva a făcut-o să conştientizeze că se afla în depresie.

Andreea Marin a vorbit, într-o emisiune TV, despre cea mai grea perioadă din viaţa ei, când a avut gânduri de sinucidere din cauza depresiei.

Se pare că un produs de slăbit pe care l-a consumat, după ce a născut, a avut ca efect advers o acnee puternică, pentru care a consumat un alt medicament care i-a provocat depresie:

„A fost o depresie care, da, m-a dus chiar în pragul suicidului.

Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui supliment găsit pe internet, «100% natural, din plante», dedicat pierderii în greutate printr-un fel de detoxifiere. Am luat acea băutură şi am avut parte de efecte secundare, chiar dacă nu m-aş fi aşteptat. Efect secundar a fost o afecţiune, o acnee puternică, pe care n-am putut-o vindeca decât cu nişte pastile care nu mai sunt acum pe piaţă, au fost interzise între timp, dar erau singura soluţie şi aveau un alt efect secundar, ce să vezi, m-a afectat şi acela, depresia“.

Citeste si: Cutremurător! Adolescenta care și-a convins iubitul să se sinucidă a spus că e nevinovată. „Momentul e potrivit, iar tu ești pregătit. Doar fă-o”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: ‘Unde esti, tati? Acolo Sus, te iubesc. Sa ai grija de mami’. Ultimele cuvinte si povestea teribila a unui roman

„Depresia este o boală, o tristeţe adâncă, e ca o furtună interioară care îţi întunecă mintea şi realmente nu mai gândeşti corect şi simţi că vrei să pui capăt acelei suferinţe. Pur şi simplu nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Acest lucru nu trece de la sine. Depresia se adânceşte şi poţi ajunge într-un punct regretabil. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta.

Lipsa somnului te duce la decizii greşite“, a mai declarat vedeta, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars.

 

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Lady Gaga, anunţ şocant. A fost diagnosticată cu o boală cumplită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies