Andreea Marin a pierdut două sarcini! Vedeta face dezvăluiri despre cele mai grele momente din viața ei: „Ești obligată să faci asta...”

Andreea Marin a pierdut două sarcini!
Andreea Marin a pierdut două sarcini!

Celebra prezentatoare TV a vorbit despre cele mai grele perioade din viața ei, atunci când a fost nevoită să renunțe la două sarcini!

Andreea Marin este printre cele mai cunoscute femei din lumea mondenă, iar cu eleganța, discreția și inteligența ei a reușit să cucerească inimile tuturor românilor, de la cei mai mari, până cel mai mici. „Zâna surprizelor” a preferat întotdeauna să stea departe de ochii curioșilor, astfel că nu oferă niciodată prea multe detalii legate de ceea ce se întâmplă în viața personală. Ei bine, de data aceasta și-a făcut curaj și a vorbit depsre cele mai întunecate episoade din viața ei!

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian suferea de cancer înainte de infecția cu Covid! Doar membrii familiei știau despre acest lucru

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]

Andreea Marin a pierdut două sarcini!

Invitată în platoul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Andreea Marin a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut în urmă cu ani de zile. Vedeta are o fetită, Ana Violeta, care a ajuns la vârsta adolescenței, însă înainte de a o aduce pe lume, prezentatoarea TV a avut doua întreruperi de sarcină deoarece viață i-ar fi fost

pusă în pericol în orice moment. 

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină.  E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești   obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții” , a declarat Andreea Marin.

Citeste si: Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Fiul ei, Mihai, trăiește momente cumplite: „Mă rog la Dumnezeu să fie mama bine...”

Andreea Marin a pierdut două sarcini!
Andreea Marin a pierdut două sarcini![Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Marin, despre despărțirea de Ștefan Bănică Jr. 

După despărțirea mamei sale de celebrul Ștefan Bănică Jr., Violeta a rămas cu amintiri care o răscolesc și acum. La vremea respectivă, fetița avea doar 5 ani, iar jurnaliștii de atunci au asalta-o pe Andreea Marin pentru a-i face poze și a scoate de la ea orice fel de declarații.

„Violeta avea pe atunci 5 ani.

A fost un moment traumatizant pentru ea atunci, să vezi pe cineva cățărat la propriu pe mașina ta, doar ca să facă o poză. Cumplit.”, a mărturisit Andreea Marin.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Victor Slav, primele declarații despre iubita lui. Ce planuri au împreună: „Nu își dorește să devină...”

Andreea Marin, despre despărțirea de Ștefan Bănică Jr. 
Andreea Marin, despre despărțirea de Ștefan Bănică Jr. [Sursa foto: Instagram]

„Zâna surprizelor” este ferm convinsă că nu a greșit cu absolut nimic în relațiile anterioare, ba chiar consideră că a făcut tot ce a putut pentru a-i fi bine.

„Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta.

Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simlu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece", a mai povestit aceasta.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Mădălina Pamfile, cu ochii în lacrimi după cearta cu Nicoleta Dragne: „Defilai cu ceasuri de zeci de mii de euro, de unde au apărut?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies