Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Fiul ei, Mihai, trăiește momente cumplite: „Mă rog la Dumnezeu să fie mama bine...”

Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital!
Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital!

Mihai Mitoșeru a oferit detalii despre starea de sănătate a mamei sale! Ce a pățit Camelia Mitoșeru

Camelia Mitoşeru, mama lui Mihai Mitoşeru, trece printr-o perioadă foarte dificilă! După ce a fost diagnosticată cu o tumoare benignă-meningiom la nivelul creierului și a avut nevoie de operație, acum se confruntă cu o altă problemă de sănătate foarte gravă. Cunoscuta actriță, în vârstă de 70 de ani, a fost preluată luni de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la spital, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Citeste si: Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare! Ce i s-a întâmplat chiar înainte să intre: „ Am constatat că îmi lipsește...”

Mihai Mitoșeru nu a mai putut să o contacteze pe mama lui!

Camelia Mitoşeru a ajuns de urgenţă la spital şi urmează să fie supusă unor controale amănunţite, după ce s-ar simţit rău având nevoie de îngrijiri medicale.

Actriţa este suspectă de accident vascular cerebral, informează Cancan.ro. Fiul ei, prezentatorul TV Mihai Mitoșeru, susține că nu a mai putut să o contacteze pe mama lui, după ce au vorbit la telefon de ziua lui de nume, de Sfinții Mihai și Gavril. Potrivit declarațiilor acestuia, actrița lua un tratament care îi provoca somnolență, astfel că a insistat cu apelurile. 

„S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, n.
red.). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat”
, a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit  fanatik.ro

Citeste si: Trupul neînsuflețit al artistului Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital!
Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital![Sursa foto: Facebook]

Mihai Mitoșeru, despre starea în care a găsit-o pe mama lui

După nenumărate încercări de a o contacta, prezentatorul TV a decis să se ducă de urgență la ea, însă starea în care a gasit-o l-a speriat cumplit. La acel moment, Camelia Mitoșeru nu putea vorbi absolut deloc, astfel că fiul ei a dus-o de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Ajunsă la Spitalul Floreasca din București, actriței i se administrează un tratament pentru accident vascular cerebral.  

„Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul”,  a mai declarat prezentatorul TV. 

Citeste si: Niculina Stoican, în lacrimi după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian: „A avut probleme și a fost la un tratament...”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital!
Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital![Sursa foto: Facebook]

Cum se simte acum actrița Camelia Mitoșeru

Fiul ei spune că tratamentul pe care îl face are rezultate, astfel că a început deja să vorbească, ce-i drept nu încă foarte bine, însă este un pas spre mai bine. Acum, Mihai Mitoșeru nu poate decât să se roage divinității să o ajute să treacă și peste această grea încercare.

„Nu am putut vorbi cu ea.

Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a mai spus acesta.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Culiță Sterp are o mamă plină de surprize! Cum a fost surprinsă Mama Geta, în tinereţe

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies