Trupul neînsuflețit al artistului Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”

Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”
Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”

Rând pe rând, cei care l-au iubit pe regretatul cântăreț au venit la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” din Craiova.

Rudele și apropiații au venit pentru a-i aduce un omagiu lui Petrică Mîțu Stoian! Cu lacrimi în ochi, au intrat rând pe rând pentru a-și lua rămas bun de la regretatul artist, care a murit sâmbătă, pe data de 6 noiembrie 2021, în urma unui șoc septic.

Cei prezenți la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” din Craiova, locul în care a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului, au venit îmbrăcați în port popular, cu trandafiri albi în mâini și cu lumânări pentru a-l vedea pentru ultima dată pe regretatul interpret. 

Directoarea Ansamblului folcloric „Maria Tănase”, Niculina Stoican, a anunţat că toţi colegii lui sunt pregătiţi să-i onoreze memoria aşa cum se cuvine.

„Instituţia va fi deschisă toată noaptea, nu îl vom lăsa singur nicio secundă. Au fost făcute multe pregătiri pe care nu credeam că o să le facem vreodată pentru el. Cu ceva timp în urmă se pensionase, dar prezenţa lui era aici şi fără un dosar înregistrat la resurse umane, aşa că am pregătit foarte multe lucruri pe care le dăruim şi oamenilor care vor trece pe această stradă, pe strada Crişului:

un panou pe care va rula un moment cu selecţii, cu imagini cu el, cu o piesă pe care toată lumea a iubit-o, cu aplauzele, sunt multe lucruri pe care le-am pregătit şi pe care le facem, pentru că atât ne-a mai rămas să facem”, a spus Niculina Stoican.

Citeste si: Niculina Stoican, în lacrimi după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian: „A avut probleme și a fost la un tratament...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”
Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”[Sursa foto: Facebook]

Dosar penal în cazul morții artistului Petrică Mîțu Stoian 

Petrică Mîțu Stoian a fost infectat cu coronavirus, iar după ce s-a vindecat a mers la o clinică privată de recuperare post-Covid. Prima procedură aplicată artistului i-a înrăutățit starea de sănătate, asta pentru că acesta a început să se simtă din ce în ce mai rău și să tușească cu sânge, clipă în care a chemat ambulanța.

Ulterior, medicii l-au dus de urgență la Spitalul Reșița, de unde mai apoi a ajuns la terapie intensivă. Artistul a făcut o insuficiență de organe și nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat sâmbătă, 6 noiembrie 2021, în jurul orei 21.

Citeste si: Beatrice Mahler vorbește despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Există o complicație post-Covid despre care se vorbeşte foarte puţin”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”
Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”[Sursa foto: Facebook]

Astfel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşita a deschis dosar penal în rem, pentru ucidere din culpă, în cazul morţii cunoscutului cântăreţ de muzică populară Petrică Mîțu Stoian. Rezultatele autopsiei vor arăta cu exactitate care a fost cauza morții acestuia și dacă decesul său a fost provocat de procedura efectuată în clinica particulară.

Se pare că suspiciunile au început după ce sora artistului a dezvăluit că și alți pacienți ai clinicii respective ar fi ajuns în stare gravă la spital. 

   

„Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșita au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă în cazul lui  Petrică Mîțu Stoian. Procurorii s-au autosesizat după declarațiile făcute de sora regretatului artist care a susținut că medicii au informat-o că alte trei persoane au ajuns aici la spital în stare gravă de la aceeași clinică unde era internat Petrică Mâțu Stoian”, conform Antena 3.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Răzvan Marin și Crina s-au logodit! Celebrul fotbalist i-a oferit iubitei sale un superb inel cu diamant

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies