Andreea Marin, declarații sincere despre lucrurile pe care o femeie nu trebuie să le accepte la un bărbat: “E bine să deschizi ochii.”

Andreea Marin, declarații sincere despre lucrurile pe care o femeie nu trebuie să le accepte la un bărbat: “E bine să deschizi ochii.”
Andreea Marin, declarații sincere despre lucrurile pe care o femeie nu trebuie să le accepte la un bărbat: “E bine să deschizi ochii.”

Andreea Marin a vorbit despre lucrurile pe care o femeie nu trebuie să le accepte într-o relație și la ce anume este indicat să aibă grijă.

Andreea Marin, cunoscuta prezentatoare TV și om de televiziune, iubită și îndrăgită de toată țara, vorbește adesea despre anumite subiecte de viață, chiar din propria experiență. De această dată, într-un interviu pentru Metropola TV, „Zâna Surprizelor” a vorbit și despre relațiile de cuplu și la ce anume trebuie să fie atente femeile atunci când vine vorba de partenerul de viață. Orice comportament al acestuia cu membrii din familie este de părere că se va oglindi, la un moment dat, și în relația pe care o are cu femeia din viața lui. 

“E foarte greu când ești la începutul unei relații. Ești îndrăgostită și celălalt poate fi îndrăgostit, și, cumva, prezentăm o față a noastră, cea mai bună față a noastră în dragoste celuilalt. Nu-i așa, și atunci ne putem păcăli, să zicem, dar în timp înveți doar trăind lucrurile. E bine să deschizi ochii și să privești, de exemplu, relația partenerului tău cu propria lui familie, cu mama sa cum se comportă, cu bunica sa, pentru că lucrurile acelea care sunt în neregulă, dacă ele există, se vor exprima și în relația cu tine.

Apoi dăruirea acelui om, dacă există un echilibru între ce dăruiește unul și disponibilitatea celuilalt de a-i fi alături partenerului.”, a mărturisit Andreea Marin.

Cum definește Andreea Marin relația dintre doi parteneri

Citește și: Ce însemnă succesul pentru Andreea Marin? „Nu am uitat de unde am plecat. Eu cred că succesul cu adevărat în viață e atunci când te simți bine cu tine.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Andreea Marin nu crede în prietenia dintre părinți și copii! Care sunt principiile după care și-a crescut fiica? „Trebuie să ai și autoritatea părintelui și să ai și momente frumoase cu copilul.”

Vedeta TV definește partenerul de viață ca fiind acel suflet care simte de fiecare dată durerea ta, bucuria și împlinirea, iar dacă nu există această chimie și capacitate de a construi ceva împreună, e mai bine ca fiecare să meargă pe drumuri separate. 

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

“Nu există egalitate în nicio relație, dar nu trebuie să fim nici atât de departe în felul în care răspundem relației unul de celălalt.

De fapt, relație ce înseamnă? Înseamnă să găsești un suflet care simte atunci când tu simți, pe  care îl doare atunci când pe tine te doare, care se bucură odată cu bucuria ta, care se simte împlinit pentru împlinirea ta, adică e vorba de această chimie între doi oameni și capacitatea lor de a construi împreună, de a împinge lucrurile mai departe în direcția bună, doar pentru că sunt împreună și se ajută reciproc.
E mare lucru, altfel nu văd rostul unei relații, dacă oamenii, așa cum spuneai la începutul întrebării tale, se trag în jos unul pe celălalt, e mai bine să-și urmeze fiecare drumul său.”,
a mai spus prezentatoarea TV.

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Secretul Andreei Mantea pentru o siluetă de invidiat! Ce consumă prezentatoarea TV în fiecare dimineață: „Sunt antiinflamatoare, antimicrobiene, funcționează foarte bine asupra organismului!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies