Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile: „Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună.”

Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile: „Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună.”
Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile: „Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună.”

Prezentatoarea TV a explicat de ce oamenii din jur trebuie să îi spună mereu adevărul.

Andreea Marin împlinește anul acesta vârsta de 50 de ani, iar până la această vârstă a trecut prin numeroase experiențe, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a reușit să afișeze mereu un zâmbet cald pe buze, câștigând astfel simpatia și aprecierea publicului.

Deși mereu o vedem pe Andreea Marin bine dispusă și cu zâmbetul pe buze, sunt și lucruri care o deranjează și peste care nu poate să treacă.

Printre acestea sunt și minciunile.

Invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, vedeta de televiziune a explicat de ce nu suportă ca o persoană să nu îi spună adevărul.

Citește și: Andreea Marin, noi dezvăluiri despre perioada în care s-a confruntat cu depresia: „A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața din pricina depresiei și acela a fost semnalul de alarmă.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile
Andreea Marin [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Care este cel mai mare defect al Andreei Marin? „Am multe defecte.”

Andreea Marin preferă adevărul dureros decât minciuni

Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile
Andreea Marin [Sursa foto: Instagram]

Prezentatoarea TV a ținut să precizeze că nu suportă să i se ascundă lucruri sau să fie mințită. Din contră, Andreea Marin vrea ca mereu să i se spună adevărul verde-n față, chiar dacă acela poate fi unul dureros.

Vedeta susține că are o toleranță foarte mare la adevăruri dureroase și că mereu preferă să știe de la persoana respectivă adevărul nefiltrat, decât să i se spună o minciună pe care nu o poate tolera. Mai mult decât atât, Andreea Marin este cunoscută pentru al șaselea simț al său, care îi permite mereu să știe dacă persoana din fața sa îi spune adevărul sau o minte. Astfel, cu atât este mai dureros să fie mințită de o persoană, iar ea să identifice imediat minciuna.

„Nu există să îmi ascunzi ceva! Nu-mi ascunzi, nu mă minți. Mie îmi spui întotdeauna adevărul în față. Oricare ar fi el. Că te gândești că m-ar supăra, că nu m-ar supăra, nu e nicio problemă. Neadevărul e cel care mă supără cu adevărat. Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună .”, a declarat Andreea Marin în cadrul podcastului lui Bursucu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gabriela Cristea a vorbit despre operațiile estetice! Prezentatoarea TV nu își dorește să recurgă la acestea: „M-am îngrășat pentru că am făcut doi copii. Mi-am asumat transformările.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies