Andreea Marin, prima vacanță cu iubitul: „M-a deconectat cu adevărat”

Andreea Marin vacanta
Andreea Marin vacanta

Ce a decis vedeta să facă în vacanță.

Andreea Marin a trăit clipe de vis alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu în vacanța pe care au avut-o în Bali, Indonesia. Cei doi au mers pentru prima dată singuri în vacanță, iar momentele au fost de neuitat.

Vedeta a dezvăluit cum a decurs vacanța în celălalt capăt al lumii.

„Am venit pentru prima dată cu adevărat relaxată, am ales să nu muncesc în vacanţă, pentru că de multe ori o făceam şi acolo.

Am ales să-mi las mintea să fie doar acolo, să nu mă mai gândesc la grijile care nu se termină niciodată. Şi am ales să petrec un timp însemnat în natură. Ceea ce m-a deconectat cu adevărat. Am fost împreună cu partenerul meu, Violeta era cu familia. Dacă anul trecut am avut o relaţie mai la distanţă, acum am echilibrat balanţa", a declarat Andreea Marin (45 de ani) pentru Click!

Citeste si: Andreea Marin a adoptat doi copii! I-a ținut ascunși până acum

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Marin, însărcinată a doua oară?! Imaginile suspecte cu vedeta

Citeste si: Andreea Marin, declaraţie emoţionantă despre fiica ei! "Ea are talent la scris" Vezi ce carte impresionantă i-a dăruit!

De cum s-a întors din vacanţă, Zâna a dat fuga la medicul cardiolog, unde a făcut un control la inimă, iar imaginile i-au cam îngrijorat pe fanii vedetei. Însă Zâna i-a liniștit pe toți și a dezvăluit că este perfect sănătoasă și că a fost nevoie de un control de rutină.

Violeta, fiica Andreei, are probleme de sănătate: „O rezolvăm noi”

Am făcut testele de efort, tot ce trebuia pentru inimă.

Decesele din probleme cardiovasculare au ajuns la 4 milioane de oameni pe an în Europa. Oameni tineri care fac sport, la care nu te-ai aştepta, se trezesc cu atac de cord, nici nu-ţi explici de ce se întâmplă aşa, însă iată că trebuie să fim atenţi. Slavă Domnului, acum sunt sunătoasă", a mai spus Andreea.

În schimb, Violeta, fiica vedetei are niște probleme de sănătate.

Puștoaica în vârstă de 12 ani a răcit. „Violeta e bolnăvioară, e acasă, e cu răceala aferentă acestei perioade, dar o rezolvăm noi şi pe asta. Aşa păţim până nu învăţăm că fularul şi căciula au un rost”, a mai spus Andreea.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Marin, însărcinată a doua oară?! Imaginile suspecte cu vedeta

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies