Andreea Marin, reacție după ce a fost certată pe internet că s-a echipat corespunzător: „Nu ne întrecem”

Andreea Marin
Andreea Marin

Vedeta s-a apărat, după ce a fost certată pe internet că s-a echipat cu un combinezon și o mască de protecție. Ce a transmis.

Andreea Marin a fost aspru comentată după ce a fost surprinsă cu un echipament de protecție în oraș, alături de un medic. Vedeta a fost ținta criticilor oamenilor, atunci când au văzut ce ținută a ales pentru a merge să asiste la niște acțiuni pe care le-a coordonat în ultimele săptămâni și care au avut drept scop strângerea de donații pentru spitalele care au nevoie de echipamente și aparatură medicală în timpul pandemiei de coronavirus.

Andreea Marin a reacționat la vâlva creată în mediul online la poza acesteia alături de un doctor. În timp ce vedeta a ales un combinezon, precum și o mască performantă, medicul de lângă ea a fost surprins cu o mască mult mai ieftină și cu un echipament care nu îi asigura protecția 100%.

Citeste si: Andreea Marin, la un pas de tragedie: „Mi-au scos 800 de grame de tumoare...”

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Marin, prima vacanță cu iubitul: „M-a deconectat cu adevărat”

Ce a transmis Andreea Marin

Andreea Marin le-a amintit celor care o urmăresc că nu este la concurentă cu nimeni și că a stat multe ore în jurul a zeci de persoane, așa că echipamentul de protecție era necesar pentru acest nivel de expunere.

Andreea Marin
Andreea Marin

„Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască și mă protejez, fiind ore în șir în mijlocul a zeci de oameni, ca să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligație să îl fac, ci fac pentru că simt. Nu sunt la concurență cu nimeni. Nu ne întrecem aici. Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donația și a plecat.

E cu totul alt nivel de expunere. Nu simt nevoia să vă dau explicații, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs stați și comentați, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteți face mai mult”
Andreea Marin



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

O prezentatoare TV s-a sinucis la doar 40 de ani, din cauza iubitului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies