Andreea Marin, veste bombă! Încă un copil în viața ei, „pe cale naturală”

andreea marin, zâna surprizelor, însărcinată, andreea marin însărcinată
andreea marin, zâna surprizelor, însărcinată, andreea marin însărcinată

Andreea Marin, cunoscută și ca „Zâna Surprizelor”, a dat o veste bombă! Vedeta a mărturisit că își dorește încă un copil în viața ei și că vrea să rămână însărcinată pe cale naturală.

Andreea Marin, „Zâna surprizelor,” este unul dintre cele mai îndrăgite persoane din showbiz-ul româesc, o vedetă extrem de căutată și o inspirație pentru foarte multe persoane, indiferent de sex.

Citeste si: Andreea Marin, mesaj răvășitor pe internet: „S-a oprit pe pământ ca să devină înger în cer”

Deși nu a fost foarte norocoasă în privința relațiilor matrimoniale, Andreea Marin a ajuns la liniștea mentală și la liniștea sufletească mult râvnite.

Alături de Adrian Brâncoveanu, Zâna Surprizelor trăiește o poveste de dragoste extrem de frumoasă, chiar dacă bărbatul de 32 de ani este consului României în Libia.

andreea marin, zâna surprizelor, însărcinată, andreea marin însărcinată
andreea marin, zâna surprizelor, însărcinată, andreea marin însărcinată

Andreea Marin își dorește încă un copil în viața ei!

Având în vedere aceste aspecte, Andreea Marin este pregătită să fie mamă pentru a doua oară! Mai mult decât atât, Adrian Brâncoveanu se înțelege foarte bine cu Violeta, fiica Zânei surprizelor rezultată din mariajul său cu Ștefan Bănică, acesta fiind un semn bun că Andreea Marin și actualul său partener sunt pregătiți pentru un copil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu foarte mare bucurie în suflet, Andreea Marin se gândește constant la posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară. Zâna surprizelor își dorește să rămână însărcinată încă o dată, tot pe cale naturală. În trecut, frumoasa brunetă a adoptat la distanță un copil din Niger și unul din China, oferindu-le amândurora un sprijin financiar.

Citeste si: Andreea Marin, dezvăluire cu ochii în lacrimi despre fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr: "Violeta mă va certa..."

andreea marin, zâna surprizelor, însărcinată, andreea marin însărcinată
andreea marin, zâna surprizelor, însărcinată, andreea marin însărcinată

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală,” a mărturisit Andreea Marin, potrivit Libertatea.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Dacă pe plan personal Andreea Marin are acest ideal, de a deveni mamă pentru a doua oară, pe plan profesional Andreea Marin își dorește putere, pentru a duce la bun sfârșit toate planurile pe care le are,

și sănătate.

„Să fie la fel de bine cum a fost anul trecut. Nu a fost un an ușor, a fost foarte mult de muncă, dar până la urmă să ne bucurăm când avem sănătatea de partea noastră și când suntem în stare să împlinim ceea ce visăm, chiar dacă efortul uneori te face să îți spui: „Îmi doresc doar să dorm!”, eu și în 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate,” a mai spus Zâna Surprizelor.

Citeste si: Andreea Marin, reacție după ce a fost certată pe internet că s-a echipat corespunzător: „Nu ne întrecem”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Marea divă s-a vopsit singură, acasă! Nimeni nu îi știa secretul: „Părul meu e alb încă de când aveam 18 ani”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies