Andreea Oprică de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Tânăra e de nerecunoscut!

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Tânăra e de nerecunoscut!
Andreea Oprică de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Tânăra e de nerecunoscut!

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Controversata tânără e de nerecunoscut!

Andreea Oprică a devenit una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei încă din prima zi în care a intrat în casă.

Extrem de vocală, ea a dat informații despre mai mulți colegi de emisiune, iar până la un scandal în toată regula nu a fost decât un pas.

Principalele "victime" ale protagonistei noastre au fost Livian și Bianca, pe care Andreea i-a acuzat că sunt falși şi că rămân la emisiune doar pentru bani.

La auzul acestor cuvinte, Livian a atacat-o dur, iar de curând cearta a escaladat, cea care a desfiinţat-o pe Oprică fiind chiar câştigătoarea primului sezon al emisiunii Puterea Dragostei.

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Am reuşit să găsim câteva imagini cu ea 100% naturală!

Bianca i-a spus, fără menajamente, colegei ei, că o consideră un "0 barat".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Imagini incredibile cu Daiana de la "Puterea dragostei" inainte de operatiile estetice! Iata cum arata concurenta, in urma cu cativa ani!

Ei bine, dincolo de aceste scandaluri, trebuie să spunem că fanii emisiunii Puterea Dragostei ne-au scris, de nenumărate ori, că-şi doresc să o vadă pe Andreea complet nemachiată. În emisiune, tânăra este dată mereu cu un strat gros de fond de ten, secondat de pudră şi blush, iar rimelul, rujul şi genele false nu lipsesc niciodată din arsenalul ei.

Totuşi, am reuşit să găsim câteva imagini cu Andreea naturală şi nu aveam cum să nu vi le arătăm şi vouă. Cum vi se pare?

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei: ”Lui Ligi i s-a topit acidul din buze” Ce spune fosta concurentă despre blondă



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ligi de la Puterea dragostei, dată de gol! Cum doarme concurenta: „Mumie ești...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies