Andreea Pirui are un nou iubit! Cine este și cum arată partenerul ei: „La început nu mi-a plăcut de el”

Andreea Pirui are un nou iubit!
Andreea Pirui are un nou iubit!

Andreea Pirui și-a făcut apariția alături de noul ei iubit! Cine este bărbatul care i-a furat inima tinerei?

Andreea Pirui l-a prezentat tuturor pe noul ei partener de viață! Invitată la botezul fetiței Manuelei Oprișiu, frumoasa tânără a făcut dezvăluiri legate de felul în care l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață. Se pare că cei doi au început să vorbească încă din perioada în care Andreea Pirui se afla într-o relație cu fostul iubit. Chiar și așa, a ținut să precizeze că, timp de două luni, nu au mai vorbit deloc.

Citeste si: Bianca Comănici și Iancu Sterp, surprinși în ipostaze neașteptate! Berna i-a dat de gol pe cei doi tineri

Andreea Pirui are un nou iubit!
Andreea Pirui are un nou iubit![Sursa foto: Captură YouTube]

„După ce am încheiat-o cu fostul, mi-a scris el”

Noul iubit al Andreei Pirui este tăcut, liniștit și foarte îndrăgostit! Cei doi au venit împreună la botezul fiicei Manuelei Oprișiu, acolo unde au dansat și s-au distrat toată noaptea.

În cadrul unui interviu, Andreea Pirui și noul partener au vorbit despre relația lor. Iată cum s-au cunoscut cei doi:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„L-am văzut în urmă cu 4 luni, am terminat-o cu fostul și am început relația cu el.

L-am văzut într-un restaurant din Cluj, ne-am cunoscut prin cineva.

La început nu mi-a plăcut de el, poate doar l-am simpatizat. Și el la fel pe mine. Nu am mai vorbit două luni, pentru că eu eram într-o relație. După ce am încheiat-o cu fostul, mi-a scris el iar și am ajuns să fim împreună”, a declarat Andreea Pirui pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei, primele detalii despre separarea de Andreea Pirui: „M-a înșelat și fizic....”

Andreea Pirui are un nou iubit!
Andreea Pirui are un nou iubit![Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea Pirui este din nou îndrăgostită!

Frumoasa șatenă și iubitul ei au dovedit că se iubesc la nebunie și că nimic nu-i poate despărți. Tânăra a recunoscut că el este bărbatul pe care și l-a dorit întotdeauna, căci o completează, o respectă și o apreciază pentru cine este.

„Eu sunt foarte vulcanică și mie mi-a trebuit un băiat liniștit și care să mă înțeleagă, să mă completeze.

Ne înțelegem bine deocamdată, îmi place că mă ascultă, că se dă după mine. Nu e pămpălău, e foarte precis, misterios, mă ascultă, face după mine, dar nu trebuie să îi greșesc. E zodia fecioară și cu asta am spus tot. Vreau să zic că mi-am găsit sufletul pereche și cu asta mi-am zis tot. El știe că e aici, în inimioara mea”, a mărturisit Andreea Pirui pentru sursa citată.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan de la Puterea dragostei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies