Andreea Pirui, întâlnire neașteptată în afara casei Puterea dragostei: „Nu sunteti voi inteligente, dar măcar sunteți drăguțe”

Andreea Pirui și Andra Volos
Andreea Pirui și Andra Volos

Cu cine s-a văzut concurenta în afara casei.

Andreea Pirui se află de câteva zile în România și nu a ratat ocazia să se întâlnească măcar pentru câteva ore cu persoanele dragi ei.

În timp ce relația cu Marius este pusă la îndoială, Andreea a plecat din Casa Puterea dragostei și se distrează de minune. Concurenta a revăzut-o pe Andra Volos, cu care s-a înțeles extrem de bine.

în timp ce erau împreună în casă și s-au lăsat fotografiate împreună în oraș.

Însă, în timp ce mulți fani de-ai emisiunii au apreciat apariția celor două, modul încare s-au fotografiat nu a fost pe placul tuturor, considerând că fetele au folosit prea multe filtre.

Andreea Pirui și Andra Volos
Andreea Pirui și Andra Volos

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Nu vă mai editați pozele ca sunteți penibile/ Este penibilă! O imită pe Bianca, prefăcuta asta!/ Nu sunteti voi inteligente, dar măcar sunteți drăguțe/ Ca și cum ai fi zis "de frumoase sunteți frumoase, de deștepte tot frumoase”

/ 🤣🤣🤣Andra e musai sa-ti expui poșeta?/ Ce marfa se vad unghiile in spatele vostru reflectate in oglinda 🙂”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si: Culiță Sterp i-a interzis lui Iancu să formeze un cuplu cu Ella! Jador a aruncat bomba: „Măi, nu sta cu fata aia că...”

Citeste si: Doamne Fereşte, ce i-a făcut Ella lui Jador! Artistul este în stare de şoc! "Nu ai dreptul să dai în munca mea"

Citeste si: Jador, filmuleț compromițător! Ella de la Puterea dragostei, în pat cu Iancu: „Stătea călare pe el”

ȘOC! Andreea Pirui a vorbit în premieră despre cearta cu Nelson Mondialu! ”Am avut altercații, fiindcă a spus numai minciuni”! Declarații exclusive de la Istanbul

La mai bine de cinci luni de la cele întâmplate între ea și băiatul lui Nelson Mondialul, Andreea a spus ce a simțit despre Livian.

”Ce a fost cu el a trecut, a fost acum câteva luni, și NU, noi nu am avut o relație foarte strânsă. Cu Livian a fost o atracție, ne-am plăcut, dar nu a fost să fie, nu a funcționat, pentru că el s-a îndrăgostit de Bianca și gata. Ei sunt și apropiați de vârstă și mă gândesc că Dumnezeu le face pe toate cu un scop”, a comentat blonda, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Dan Cruceru va fi prezentatorul „Survivor Romania”! Reality-ul, un adevarat experiment social, le va oferi telespectatorilor cea mai autentica si intensa competitie a anului 2020

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies