Andreea Pirui, o nouă relație după ce s-a despărțit de Marius: „Vorbesc cu cineva”

Andreea Pirui
Andreea Pirui s-a despărțit de Marius

Fosta concurentă de la Puterea dragostei, Andreea Pirui, a vorbit despre bărbatul care a făcut-o să uite de Marius. Cine este acesta.

La câteva luni după ce a rupt logodna cu Marius, Andreea Pirui este pregătită de o nouă relație. Concurenta din sezonul al doilea își dorește foarte mult să își refacă viața.

Chiar dacă nu a fost o relație serioasă, Andreea Pirui are numai cuvinte de laudă despre cel care a făcut-o să uite pentru câteva zile de Marius, alături de care se vedea în fața altarului.

În cadrul interviului pentru wowbiz.ro, Andreea Pirui a vorbit cu nostalgie și despre Marius, despre care a spus că își dorește să îl vadă fericit, mai ales că au avut o relație extrem de frumoasă, dar care s-a rupt, la un moment dat.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat? Declarații uluitoare: „Suntem prieteni...cu beneficii!”

„Vorbim, da. Vorbesc și eu, sunt liberă. Vorbesc cu cineva, adică am vorbit, acum nu mai vorbesc. De două zile. Nu a fost neaparat o ceartă, dar da. Nu a fost nimic serios. Nu am o relație, exclus. Și Marius când a fost aici a zis că vorbește cu femei. Eu nu vorbesc cu mai mulți, eu numai cu unul. Eu îi țin pumnii, îi doresc succes, e un băiat super din toate punctele de vedere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei, concurent la Survivor? „Eu aș câștiga!” Pe cine susține Andreea Pirui?

Între noi s-a terminat de mult, dar am tot lungit, am vorbit pentru că ne era drag unul de altul, dar nu mai funcționa și nu înțeleg de ce.

El e un băiat foarte ok. S-a rupt ceva și ne-am îndepărtat. Ochii care nu se văd, se uită”, a declarat Andreea Pirui pentru WOWbiz.

Andreea Pirui și Marius
Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv[Sursa foto: Instagram]

Andreea Pirui, nervoasă din cauza Alexandrei de la Puterea dragostei

Ea a fost supărată în urma eliminării Mădălinei, de care o face vinovată pe Alexandra, una dintre surorile venite în casă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„M-am enervat foarte mult când a ieșit Mădălina din casă. A ieșit cumva din cauza Alexandrei și i-am scris Alexandrei. I-am scris „dacă eram eu în casă, nu îndrăzneai să faci în viața ta așa ceva. Ai avut oamenii perfecți pe care să îi joci și să faci ce vrei tu, dar nu există să sari tu la toată lumea. Tu vrei să mă copiezi pe mine, dar nu îți iese”.

Eu nu aveam o asemenea răutate. Mă enervam dacă greșea cineva, dacă simțeam că mă minte, dar ce face ea mi se pare exagerat.

Ea mi-a răspuns foarte ok, nu mi-a vorbit urât. I-am spus pur și simplu să își vadă de treaba ei, să nu mă mai copieze. A spus că nu mă copiază, dar nici nu are cum. Numai când mă gândesc mă enervez. Nu are cum să mă copieze, nici nu e de același nivel.

Nu mi se pare că e ocrectă din anumite puncte de vedere, face chestii fake.

Dacă unul era mai slab și altul sărea pe el, eu îi luam apărarea. Când a plecat Mădălina și am văzut ce a făcut cu ea, am plâns. Am văzut ce a făcut și de nervi și de ciudă i-am scris. Ea s-a certat cu toată lumea, a sărit la toate. Să se controleze un pic”, a declarat blondina pentru aceeași sursă.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies