Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat? Declarații uluitoare: „Suntem prieteni...cu beneficii!”

Andreea Pirui și Marius s-au împăcat
Marius și Andreea Pirui

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au afișat din nou împreună. Să fie un nou pas spre împăcare?

Andreea Pirui și Marius au format unul dintre cele mai iubite cupluri din sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei. Cei doi au trecut prin nenumărate certuri și împăcări, însă totul părea că merge spre bine odată cu cererea în căsătorie prin care Marius a surprins-o pe blondină.

Cu toate că erau la un pas de căsătorie, foștii concurenți de la Puterea Dragostei  au decis să meargă pe drumuri separate, spunând că sunt prea diferiți pentru a putea face „casă bună” împreună.

Cei doi au ales să nu se arunce în brațele altor persone și niciunul dintre ei nu s-a afișat cu o nouă relație. De curând, Andreea Pirui și Marius au fost invitați pentru a acorda un interviu împreună, iar cei doi au răspuns pozitiv provocării, vizibil încântați de revedere.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei s-au împăcat?! Cine i-a dat de gol

Andreea Pirui și Marius, dezvăluiri surprinzătoare despre relația lor

Foștii concurenți de la Puterea dragostei au vorbit fără perdea despre o posibilă împăcare, dar și despre relația pe care o au în momentul de față.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Andreea Pirui și Marius s-au împăcat

Andreea:  Suntem prieteni…

Marius:  Cei mai buni! Cu beneficii! Era o glumă, și dacă ești un prieten bun și îmi alini sufletul atunci când sufăr, și aia tot un beneficiu se numește.

Andreea: Doar vorbim și nu se știe ce o să fie. Poate poate. Inelul de logodnă l-am lăsat acasă. Mi-am cumpărat altul, e superb. Ne-am certat și inelul de la Marius nu am vrut să-l mai văd, dar e acasă.

O să îl păstrez toată viața, chiar dacă nu o să mai fim niciodată împreună.

Marius:  Eu m-am mai întâlnit cu ea și nu am sesizat că nu are inelul, am sesizat abia apoi.  Și pentru mine are o valoare, știu ce emoții aveam când m-am dus să îl iau. (…) Am spus că am cerut-o din impuls doar ca să o doară, am zis-o, e înregistrată.

Am zis-o ca să o doară. Îmi pare rău că am zis-o pentru că știam că o deranjează. Dacă spuneam că regret cererea era mai grav.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Citeste si: După despărțirea de iubit se mută din oraș. Andreea Pirui de la "Puterea Dragostei", decizie radicală

Marius a vorbit despre cererea în căsătorie, după ce în urmă cu ceva timp a spus că a făcut-o din impuls.  „Cererea în căsătorie a fost tot din impuls, nu a fost o chestie gândită, o chestie care am crezut că o să ne schimbe în bine… Într-o relație când nu mai merg niște chestii, zic „hai să fac ceva”, „hai să o cer”, „hai să facem un copil”, pentru că lucrurile astea de

obicei te unesc. Dar pe noi nu ne-a unit mai mult, discuțiile au fost aceleași, certurile au fost aceleași, nu au fost chestii de înșelat sau gelozie, noi nu am avut problema asta, pur și simplu suntem prea diferiți.”, spunea Marius, acum ceva timp, la Wowbiz.

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Bianca Comănici așteaptă acasă un concurent de la Survivor România 2021! "Mă face să râd..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies