Andreea Popescu trece prin momente grele după nașterea celui de-al doilea copil: “Nu am fost deloc bine”

Andreea Popescu trece prin momente grele după nașterea celui de-al doilea copil: “Nu am fost deloc bine”
Andreea Popescu trece prin momente grele după nașterea celui de-al doilea copil: “Nu am fost deloc bine”

Andreea Popescu vorbește deschis despre cum se simte imediat după nașterea fetiței sale

Andreea Popescu a devenit mămică pentru a doua oară. În ciuda faptului că este foarte fericită datorită acestui eveniment, fosta dansatoare a Deliei nu se simte încă foarte bine. Tânăra are dureri de cap puternice și se simte foarte slăbită, însă soțul ei Rareș Cojoc a luat în serios rolul de tătic și o ajută cât de mult poate.

Andreea Popescu povestește pe contul său de Instagram despre nașterea celui de-al doilea copil: o fetiță de trei kilograme și jumătate și 50 de cm.

Vedeta spune că a avut niște complicații și a fost nevoie de două anestezii, ceea ce a avut un impact puternic asupra sănătății ei, având dureri îngrozitoare de cap chiar și după cinci zile de la intervenția medicală.

Fosta dansatoaere declară că se simte rău și este nevoită să își petreacă majoritatea timpului în pat pentru a se recupera. Durerile pe care le simte fac din lucrurile pe care în mod normal le iubește, precum îngrijirea celor mici, un chin.

“De cinci zile sunt în agonie după anestezia de cezariană. Din cauză că prima anestezie nu a prins, a trebuit să îmi facă a doua anestezie. Cine a mai făcut o astfel de anestezie în coloană știe că nu are voie să miște capul deloc, eu a trebuit să mă ridic în fund și să mă aplec, ca să îmi bage iarăși în coloană.

De atunci durerile de cap sunt insuportabile, stau numai pe spate, mănânc culcat, și restul vă dați seama. Ioachim, săracul, nu mă pot ocupa de el, Anstasia stă numai lângă mine, să mă ridic să o schimb în timpul nopții este un chin pentru mine”, a declarat Andreea Popescu pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andreea Popescu a născut o fetiță: „Anastasia, învierea mea”

Cum se descurcă fosta dansatoare a Deliei cu doi copii, imediat după cea de-a doua naștere?

Andreea Popescu vorbește deschis despre cât de greu îi este imediat după naștere din cauza durerilor puternice pe care le resimte, însă este recunoscătoare pentru faptul că are două ajutoare de nădejde, pe soțul său și bona celor mici: “Mă ajută Rareș foarte mult, la fel și bona, Angie a venit ieri să o spele pe cea mica,

să îi facă masaj cu ulei, să îmi aranjeze lucrurile pentru Anastasia. Abia aștept să îmi revin!”

Andreea Popescu trece prin momente grele după nașterea celui de-al doilea copil: “Nu am fost deloc bine”

Primul ei copil este un băiețel în vârstă de trei ani pe nume Ioachim pe care îl iubește necondiționat. Vestea că va aduce pe lume o fetiță a bucurat-o enorm atât pe Andreea, cât și pe soțul ei. Cei doi s-au hotărât să o numească Anastasia, iar motivul pentru care au luat această alegere nu a fost un secret: “Am primit în dar o fetiță și numele ei va fi Anastasia, care înseamnă

înviere”.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Popescu le-a arătat-o deja pe Anastasia fanilor săi, la scurt timp după naștere

Vedeta a scris un mesaj pe contul său de Instagram imediat după ce a ajuns acasă de la spital, povestind urmăritorilor săi cât de încântată este de cea mica: “Anastasia, Învierea mea! S-a născut pe 15.10.2021 cu 3500 gr. și 50 cm. Nu știm încă cu cine seamănă, dar este rozalie cu urechi mici și obrăjori rotunzi. 3 3 3 Mereu m-am mirat de cum poți iubi așa mult pe cineva pe care îl vezi pentru prima oară, și totuși… iubești. Faceți cunoștință cu Anastazia Cojoc!”

Andreea Popescu nu s-a ferit de urmăritorii săi și le-a povestit acestora că nu s-a simțit prea bine, însă își revine încetul cu încetul. “Azi sunt bine, ieri nu am fost deloc bine. Nu am răspuns la telefon sau mesaje. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune!”, a adăugat bruneta.

Citeste si: Andreea Popescu va deveni mămică pentru a doua oară! ”A venit momentul"



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies