Andreea Raicu, adevărul despre aparițiile „retușate” din perioada de glorie: „După ce corectam toate pozele până eram perfectă, mă uitam în oglindă”

Andreea Raicu, adevărul despre aparițiile „retușate” din perioada de glorie: „După ce corectam toate pozele până eram perfectă, mă uitam în oglindă”
Andreea Raicu, adevărul despre aparițiile „retușate” din perioada de glorie: „După ce corectam toate pozele până eram perfectă, mă uitam în oglindă”

Cum a reușit să treacă Andreea Raicu, peste atacurile legate de aspectul său natural și să se accepte așa cum este

Andreea Raiciu şi-a făcut debutul în televiziune, în anul 1996. Prezentatoarea a fost prima dată model şi ulterior, s-a remarcat prezentând emisiunile Big Brother și Megastar.

În toată această perioadă, frumoasa şatenă a fost în atenţia presei tabloide, atât pentru felul în care arăta, cât şi pentru viaţa personală. Conştientă de felul în care trebuie să arate pictorialele sale, Andreea Raiciu a recunoscut că pozele pentru şedinţele foto, mereu intrau sub lupa editorilor pentru a avea o imagine perfectă.

Andreea Raicu a recunoscut că îşi modifica pozele

Citeste si: Câte operații estetice a avut Michael Jackson

Citeste si: Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu. Cum arata atunci cand s-a lansat în televiziune

Trendul editării pozelor pe reţelele de socializare a devenit un subiect major, inclusiv pentru psihologi.

Aceştia au precizat deseori despre pacienţii care le trec pragul cabinetelor, că au probleme în a se accepta aşa cum sunt în viaţa lor de zi cu zi.

Primele care au apelat la editarea pozelor au fost chiar vedetele de la Hollywood. Acestea îşi doreau mereu să arate mai tinere, să pară mai slabe sau să aibă forme voluptoase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andreea Raicu şi-a dorit mult timp să aibă o imagine perfectă, până într-o zi, când a început să se accepte aşa cum este ea. Cu sinceritate, vedeta a precizat într-un interviu care era tot procesul prin care intrau pozele sale, până la apariția în pictoriale.

Citeste si: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

„Să respectăm adevărul. Toate fotografiile și copertele cu mine erau corectate, nu acceptăm să fiu altfel decât perfectă. Ceea ce văd acum pe Instagram este același lucru, dar la o scară mult mai mare. Este alegerea fiecăruia cum își dorește să apară.

Am realizat că este important să te îmbrățișezi exact așa cum ești, cu trăsăturile care-ți plac sau care nu. Am înțeles cât de important este să te accepți, pentru că altfel ești într-o veșnică luptă.

După ce îmi corectam toate pozele și apăream perfectă pe toate copertele, mă uitam în oglindă.”, a declarat Andreea Raicu într-o emisiune TV.

Cum a  reuşit Andreea Raicu să treacă peste criticile care îi erau mereu aduse în presa tabloidă

Citeste si: Ce operații estetice are LOREDANA GROZA

Întrebata cum de a ales să nu-și facă intervenții la nivelul feței, în ciuda faptului că era criticată pentru cearcănele sale, Andreea Raicu a mărturisit că a muncit mult pe zona de dezvoltare personală.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...- stirilekanald.ro

„În spatele acestui lucru stă multă muncă, dacă nu exista muncă asta de dezvoltare personală și acceptare, cu siguranță aș fi făcut și eu același lucru și aș fi arătat și eu cum arătam pe copertele de la momentul respectiv. Sunt recunoscătoare că am avut energia și dorința asta mare de a face această muncă. Mie mi-a adus multă putere.”, a mai declarat Andreea Raicu.

Instagram versus realitate

De cele mai multe ori, schimbările oferite de aceste retuşuri, pot deveni drastice şi nu mai reflectă deloc realitatea. Fenomenul este unul de amploare mai ales pe Instagram. Vedetele de pe covorul roşu apelează la echipe întregi de specialişti în frumuseţe şi stilişti, care muncesc ore îndelungate pentru a obţine imaginea perfectă pentru staruri. De asemenea, vedetele au realizat numeroase vizite la cabinetele chirurgilor plasticieni pentru a-şi realiza numeroase schimbări de ordin estetic. Multe dintre acestea au adoptat schimbări drastice, ce au fost aspru criticate de către experţi.

Pentru a stârni admiraţia urmăritorilor din mediul virtual, vedetele apelează la retusuri şi editări cu ajutorul programelor Photoshop sau al aplicaţiilor.

Tinerii sunt atraşi tot mai mult de aceste vedete, pe care le iau de cele mai multe ori, ca exemple. Surorile Kardashian sunt mereu în atenţia tinerelor, care le studiază standardele de frumuseţe, promovate intens in lumea virtuală. Trupurile lor au suferit diverse intervenţii chirurgicale de-a lungul timpului, dar acestea le neagă cu vehemenţă existența unor modificări.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Câte operații estetice a avut Michael Jackson

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu. Cum arata atunci cand s-a lansat în televiziune

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante


Cookies