Andreea Tonciu a fost concediată: “Ieşi afară! Ieşi, hai ieşi! Fă paşi!” Vezi cum s-a încheiat totul!

Andreea Tonciu a fost concediată: “Ieşi afară! Ieşi, hai ieşi! Fă paşi!” Vezi cum s-a încheiat totul!
Andreea Tonciu a fost concediată: “Ieşi afară! Ieşi, hai ieşi! Fă paşi!” Vezi cum s-a încheiat totul!

Andreea Tonciu a fost concediată de Adriana Bahmuţeanu în urmă cu mai bine de 10 ani.

Andreea Tonciu a fost concediată de Adriana Bahmuţeanu în aprilie 2009, când amândouă colaborau la emisiunea “La şuetă cu Bahmu”, de la Kanal D. "Andreea Tonciu a rămas fără loc de muncă. Ea a fost concediată de Adriana Bahmuţeanu, a cărei asistentă era în emisiunea “La şuetă cu Bahmu”, pentru că s-a luat la ceartă cu regizorul de platou după ce acesta din urmă ar fi rugat-o să îşi schimbe poziţia şi nu a vrut să prezinte vremea.

“Spui vremea sau nu? Bine... ieşi afară! Ieşi, hai ieşi! Fă paşi!”, i-a spus Adriana Bahmuţeanu”, se relata în presa vremii.( vezi cum s-au certat Andreea Tonciu şi Raluca de la Bambi)

Citeste si: Adriana Bahmuteanu socheaza la 41 de ani! O poza in care apare prezentatoarea TV face valva pe internet

Citeste si: Andreea Tonciu a purtat o ținută copiată în gală? Apelează din ce în ce mai des la Photoshop, iar internauții o taxează dur! „Pe Instagram păpușă, în realitate mătușă”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Fata asta era pusă pe harţă tot timpul, se certa cu toată lumea, mai ales în ultima vreme de când se crede mare vedetă. Nu o mai suporta nimeni pe acolo, toţi din emisiune se bucură că au scăpat de ea. Nu făcea nici un efort să înveţe cele câteva cuvinte pe care trebuia să le spună când prezenta “Vremea” în emisiune. Pe deasupra începuse să-i scoată pe invitaţi, seara, pe la Bamboo, trăgea de manelişti pe acolo…Tot timpul spunea că e obosită, pentru că petrecuse toată noaptea.

Mie mi-a sărit muştarul ultima, dar deja îi înnebunise pe absolut toţi, nu cred că e cineva cu care nu s-a certat pe acolo. Este o paraşută proastă, cu nasul mare şi fiţoasă”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Libertatea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Tonciu a fost concediată de Adriana Bahmuţeanu: "Nu mai sunt în stare de nimic"

“Asta e viaţa, mai multe nu pot să comentez… Eu m-am înţeles bine cu Bahmu, ceea ce spune acum e părerea ei. De câteva zile nu mai sunt în stare de nimic, nici măcar să mănânc. Mama e foarte supărată. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni, dar aş vrea ca Adriana să-mi demonstreze că am ieşit cu manelişti prin cluburi.

De ce mă face paraşută?”, a replicat Tonciu.

“Mi-era foarte rău. Nu m-am simţit bine deloc în ziua aceea. În plus, Bahmu îşi bătea tot timpul joc de mine în emisiune. Nu am mai suportat jignirile în direct, aşa că am preferat să plec”, a mai spus Tonciu. Cu toate acestea, peste câteva luni, în februarie 2010, ele au reluat colaborarea. “Eu nu am fost niciodată supărată pe Adriana.

Am dat uitării tot ceea ce s-a întâmplat la vremea respectivă şi am decis să o luăm de la capăt. Mie îmi place la nebunie să fiu asistenta lui Bahmu”, declara Andreea Tonciu care, în prezent, este protagonistă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune difuzată de Kanal D.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Conflict între Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi! Cine le îmbracă pe cele două concurențe?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies